'La Muga Caula' al Bòlit de Girona

La Muga Caula al Bòlit de Girona.
DEU ANYS DE PERFORMANCE I PAISATGE A CATALUNYA

Els propers divendres 18 i dissabte 19 de juliol tindrà lloc al Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar la presentació de la trobada internacional de poesia d'acció i performace La Muga Caula. 

Amb motiu de la desena edició d'aquesta trobada, que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de setembre a la localitat empordanesa de les Escaules, s'ha organitzat aquesta presentació em que vol posar en valor i perspectiva la feina feta al llarg d'aquests anys així com dibuixar esquemàticament el "paisatge de futur" d'una disciplina, l'art d'acció i la performace, tant esmentada com desconeguda.

Durant aquests dos dies es farà un breu recorregut pels deu cartells de les diferents edicions i es parlarà de la programació d'enguany. A més es presentaran un seguit de publicacions internacionals entorn a l'art d'acció així com els documentals videogràfics i fotogràfics realitzats a La Muga Caula 2013 a càrrec del fotògraf alemany Pietro Pellini i del vídeo documentalista i performer italià Paolo Colleoni.

També hi haurà accions en viu a càrrec de l'artista israeliana Kineret Haya Max i dels poetes Àngel Rodríguez i Paolo Colleoni.

Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona
www.girona.cat

Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar
Rambla de la Llibertat, 1 / 17004 Girona

Dilluns a divendres: 9-20h
Dissabtes: 9-14h i 16-20h
Diumenges i festius: 9-14h

#inauguracions #ca #exposicions #tallers

Entrades populars