L'èxit de 'Desmuntant Leonardo' obliga els Cinemes Girona a ampliar les projeccions



L'éxit del documental 'Desmuntant Leonardo' ha motivat als Cinemes Girona a ampliar l'horari i els dies de les projecccions. Després del ple de la pre-estrena va venir el ple de l'estrena d'ahir, quan es van esgotar ràpidament totes les localitats obligant als Cinemes Girona a haver de realitzar una segona projecció per donar la oportunitat a tothom que es va poder esperar per veure el documental.

Davant l'afuència de públic us recomanem comprar les entrades per Internet, per assegurar-vos la butaca. Les podeu comprar a través de l'enllaç:
http://girona.admit-one.eu/?p=details&eventCode=13848

Horaris de les projeccions:
http://www.cinemesgirona.cat/projeccions/desmuntant-leonardo-la-versio-no-oficial-sobre-la-vida-i-els-origens-del-geni-del-renaixement-estrena-11-de-juliol-2014/

'Desmuntant Leonardo' explica la història del veritable Leonardo da Vinci i compara les darreres troballes sobre la vida i personalitat de l'artista amb la teoria oficial vingent fins avui, plena d'incoherències i cotradiccions.

Sinopsi: Qui era Leonardo da Vinci? Podem creure que el major geni del Renaixement, que va dominar totes les disciplines i va superar tots els seus mestres, es va educar en un petit poble d'Itàlia sense escola, fill il·legítim d'un notari i d'una pagesa analfabeta? La biografia oficial de Leonardo és plena d'incongruències i preguntes sense resposta.

Per què un florentí va ser tant a prop de les princeses de la Cort de Nàpols o d’un Vaticà ‘dominat per catalans’? Per què el seu escut d’armes és igual que el de la casa reial catalana? Podria haver estat Leonardo a Catalunya, més concretament a les màgiques muntanyes de Montserrat? És aquest el paisatge de la misteriosa Gioconda?

Aquestes i altres preguntes són les que es planteja “Desmuntant Leonardo”, un documental on el primer pas per explicar la "nova història" d'aquest geni és desmuntar-ne l'oficial, per desvelar aquesta qüestió tant determinant: qui era, en realitat, Leonardo?
Duració: 70 minuts
Més informació:

TRÀILER OFICIAL (amb subtítols anglès, italià i castellà)
http://www.inh.cat/articles/-estrena-Desmuntant-Leonardo
PÀGINA FACEBOOK DESMUNTANT LEONARDO
https://www.facebook.com/desmuntantleonardoALGUNS DOCUMENTS I ARTICLES SOBRE LA RECERCA LEONARDO DA VINCI
http://www.inh.cat/projectes/lleonard  

Una co-producció de Institut Nova Història: http://www.inh.cat
#història #ca #vídeos

Entrades populars