'Pep Duran | Abans que hi entri algú' a La Sala de Vilanova i la Geltrú



Pep Duran | Abans que hi entri algú
Fins al 21 de setembre de 2014
Inauguració divendres 27 de juny a les 19.30h.

Com cada estiu, l’exposició de la Sala de les voltes del Centre d’Art Contemporani LA SALA de Vilanova i la Geltrú, està dedicada a l’obra d’algun artista vilanoví contemporani ja consolidat. Enguany, la proposta escollida és la de Pep Duran.

La seva és una obra site specific, és a dir (en aquest cas concret), que es tracta d’un conjunt de peces pensades específicament per a l’arquitectura de LA SALA. Una macroinstal·lació, formada per un gran nombre de petites construccions, objectes, dibuixos, una peça de ceràmica i una de bronze, que aprofita les quatre columnes centrals de l’espai i que s’articula tot desplegant-se i ampliant-se cap als murs. L’espectador pot contemplar les peces des de diferents angles i visuals i pot sentir-se ell mateix part de la dramatúrgia, de la posada en escena.

L’enunciat mateix parla de l’artista com a primer espectador de la seva obra, on incerteses, compromís, sorpresa i atzar hi són presents.

Aquesta construcció temporal està formada per dibuixos i objectes, alguns restes de projectes anteriors; i ara, com a motor, com a punt de partida, una peça et porta a una altra, un nou projecte et porta a tot allò que és imprevist, desconegut. Obres fetes expressament, obres reconstruïdes, obres i peces que s’imbrinquen, es barregen, es recol·loquen i es reinventen. D’una exposició a una instal·lació i d’una instal·lació a una escenografia. Com un gran PALIMPSEST sense fi.

Organitza: Centre d’Art Contemporani LA SALA

Per a més informació:
Centre d’Art Contemporani La Sala
C. Joaquim Mir, 12
08800 Vilanova i la Geltrú
http://www.lasalavng.cat

 #exposicions #ca #inauguracions

Entrades populars