Tallers d'estiu familiars al MNAC
Tallers familiars al MNAC | Els enigmes del Museu Nacional.

S'ha pintat un crim

A partir de 7 anys Voleu fer de detectius? Empreu les vostres dots d'observació, utilitzeu amb enginy les pistes que anireu trobant a les sales i resoleu l'horrible crim que va tenir lloc fa uns quants segles. Amb aquesta activitat, coneixereu d'una manera diferent la Col·lecció d'Art Gòtic del museu. Ja veureu com les obres d'art amaguen molts secrets!
 


El robatori del bestiari 

A partir de 7 anys Ha desaparegut una pàgina d'un manuscrit il·lustrat on apareixen dibuixats un munt d'animals. Les pistes que trobareu a les pintures de la Col·lecció d'Art Romànic us permetran identificar-la i el vostre enginy de detectius us portarà també a descobrir qui és el lladre. Una activitat per aprendre moltes coses interessants sobre el món dels animals i les persones de fa més de 8 segles!

I si arribeu a la solució final dels Enigmes, rebreu un certificat i un pin que us acreditaran com a detectius.Activitat autònoma per realitzar lliurement en horari del museu (inclosa a l'entrada general). Recolliu el material per fer aquesta activitat al taulell d'informació del vestíbul del museu.

http://museunacional.cat/ca/families-i-entitats-de-lleure


Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)
Palau Nacional, Parc de Montjuic, s/n 
Barcelona
http://museunacional.cat/
#tallers #families #infantil

Comentaris