Raúl Horta a la Galeria Artevistas de Barcelona

Exposició: NAKED UNDER SKIN
Raúl Horta (Ral)

10 setembre 2014> 5 octubre 2014
Inauguració el 10 de Setembre 2014 les 20h

L'exposició "Naked under skin" presenta una sèrie de retrats intimistes. L'artista dibuixa rostres i després els descompon, perquè puguem mirar l'interior de les persones ... mitjançant la disgregació de les parts, entrarem en el més profund dels protagonistes de cada obra.

Ral intenta buscar una bellesa pura des d'un punt de vista molt personal. No vol representar hermosuras canòniques tretes de revistes i anuncis. Qualsevol persona podria ser part dels seus retrats, perquè en ells contemplarem una bellesa més sensible i emocional: res a veure amb la bellesa estètica o comercial que ens intenten vendre. La bellesa és tot el que ens forma, tot el que Ral transmet amb taques de delicats colors i atrevides mescles de materials sobre fusta. Rostres elegantment fragmentats i càlides mirades que afloren, mirant-nos intensament.

Raúl Horta (Ral) va estudiar batxillerat artístic al centre Celestí Bellera de Granollers i es va especialitzar en disseny gràfic a l'Escola Municipal d'Art de la Garriga. Ha estat col · laborador habitual d'entitats i centres de Montornès del Vallès a través del disseny de cartells i publicitat. A més, va participar en Germinart 06-07, un projecte municipal d'art emergent de Montornès.

GALERÍA ARTEVISTAS
Passatge del Crèdit, 4
08002 Barcelona
www.artevistas-gallery.com
www.facebook.com/artevistas

Virtual Tour: http://virtualtour.artevistas-gallery.com

#exposicions #inauguracions #ca

Entrades populars