Concert de Gareth Davis i Apartment House a la Fundació Antoni Tàpies



Concert de Gareth Davis i Apartment House a la Fundació Antoni Tàpies

Cicle Sampler Sèries de L'Auditori

Calendari: Dissabte 25 d'octubre de 2014, a les 21.30 h.
Lloc: Fundació Antoni Tàpies.
Preu: 7 €.

















Concert de Gareth Davis i Apartment House a la Fundació Antoni Tàpies, inclòs en la programació del cicle Sampler Sèries de L'Auditori.

Sampler Sèries és l'aposta de L'Auditori per les noves músiques a través d'un recorregut amb propostes que incorporen elements d'R+D en l'àmbit de la música. La sèrie s'articula des de L'Auditori a través dels principals espais dedicats a l'art contemporani de la ciutat de Barcelona, i també es vincula a festivals i programacions internacionals de nova creació sonora. De la música escrita a la improvisació lliure, dels instruments acústics als dispositius electrònics, de la música performativa a la instal·lació sonora o a la videocreació; Sampler Sèries ofereix una visió heterogènia de la producció musical d'avui en dia.

- Repertori:

Elliott Sharp · Foliage (2012) · 45'

Tom Philips · Ornamentik (1968) · 11'

Anthony Braxton · No. 322 · 18'

Anthony Braxton · Composition No. 50 · 8'

Ben Patterson · Duet for Voice and a String Instrument (1961) · 12'

Ben Patterson · Ants (1960) · 8'

- Músics:

Gareth Davis, clarinet baix.

Frank Gratkowski, saxofon.

Anton Lukoszevleze, violoncel.

Philip Thomas, piano.


Gareth Davis: Un treball gràfic d'Elliott Sharp, amb gràfics basats en la deconstrucció de les obres (estrictament escrites) que el mateix compositor ha escrit per a diferents artistes durant els últims deu anys.

Apartment House: Apartment House ofereix un programa amb música experimental; de les exploracions del post-jazz de Braxton, a través de les meditacions gràfiques de Tom Philips, passant perifèricament pels exemples radicals de les partitures d'avantguarda de la dècada de 1960 de l'artista Fluxus Ben Patterson.

Més informació: http://fundaciotapies.org/site/spip.php?article8123

Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255

 #exposicions #ca #europe 

Entrades populars