La Fundació Felícia Fuster


La Fundació Felícia Fuster és una entitat privada sense ànim de lucre constituïda per Felícia Fuster i Viladecans l'any 2003.

El desig de Felícia Fuster és continuar contribuint a la promoció i creació artística i literària del nostre país, mitjançant l'ajut a estudiants d'art i literatura.

Per portar a terme aquesta iniciativa, Felícia Fuster ha aplegat persones amigues del món artístic i literari per la constitució de la Fundació que avui presentem.

Objectius de la Fundació:

Ajudar les persones sense possibilitats econòmiques en la realització estudis superiors, preferentment persones procedents dels Orphelins d'Auteuil de Paris.

Ajudar en la realització de projectes artístics, persones pintores, esculptores, gravadores i persones que desenvolupin tècniques directament relacionades amb aquestes especialitats.

Ajudar a nivell de doctorat o perfeccionament universitari, persones estudioses de la llengua catalana, preferentment no residents en territori espanyol, tant si són lingüistes com literàries o poetes, amb la finalitat de projectar la llengua catalana a l'estranger.

Per l'acompliment d'aquests objectius s'atorgaran beques i/o borses d'estudis anuals, d'acord amb els requisits que seran marcats i publicitats per la mateixa Fundació.

Un altre aspecte és la mateixa obra de Felícia Fuster. En aquest sentit, la Fundació es marca com a objectius: aplegar, conservar, gestionar, administrar, exhibir i difondre l'obra literària i artística de Felicia Fuster. Per aquesta finalitat, està en projecte l'edició de la seva obra completa; realitzar sessions de lectura poètica com la que avui iniciem, i organitzar exposicions del conjunt de la seva obra: pintura, gravat, obra literària i poètica.

Fundació Felícia Fuster 
Carrer Camps i Fabrés, 3-11, baixos 3ª 
08006 Barcelona.


#ca #patrimoni

Entrades populars