'Cesc Gelabert - Tríptic' a La Seca de l'Espai Brossa


Aquesta setmana estrenem Cesc Gelabert – Tríptic, un recull de les seves peces més significatives. I el divendres 28 de novembre després de la funció hi haurà un col·loqui amb Cesc Gelabert.  

Són tres els programes que Cesc Gelabert ha escollit per crear el seu últim espectacle Tríptic. La primera part es tracta de Suite Santos, un recull de quatre peces de Cesc Gelabert amb música de Carles Santos (Concert per piano dansa i veu, 1982) i part de l'espectacle Preludis, creat amb Frederic Amat. 

La segona part del programa, Domènech, és una recopilació dels 12 vídeos curts, que Cesc Gelabert va crear com a reacció al tancament de l'estudi del carrer Domènech, on la companyia va assajar 27 anys. I la part final és Cesc Gelabert interpreta Vicente Escudero, un homenatge a l'autor avantguardista que va transformar el flamenc i que va ser referent de Gelabert. Vicente Escudero va ser el ballarí que va crear connexions entre el cubisme i el flamenc i que va saber mantenir un equilibri entre tradició i modernitat.

LA SECA Espai Brossa
Flassaders, 40
08003 Barcelona
www.laseca.cat

#ca #barcelona

Entrades populars