KALIDOSCOPI 2014

unnamed

KALIDOSCOPI 2014

Situacions reals: un nou marc d'aliances i cooperacions entre les institucions i els professionals del camp de la producció cultural.


Dilluns 24 de novembre
De 18:00 a 21:00h
Entrada lliure amb inscripció prèvia per previsió d'aforament a inscripcions@experimentem.org


En condicions de precarietat extrema, els codis de les bones pràctiques pensats fa una dècada deixen de tenir vigència i s'obre tot un nou espectre d'intercanvis entre productors culturals i institucions.

Kalidoscopi pretén oferir un estat de la qüestió no concloent a aquesta situació (ben real), juntament amb una reflexió sobre el marc de treball actual. Una condició que altrament corre el risc d'institucionalitzar una desregulació salvatge, on la cultura  possiblement esdevingui avantguarda de l'economia neoliberal.

Moderació a càrrec de Carles Guerra (Artista, crític i comissari independent)

Amb la participació de: Fito Conesa (artista visual/coordinador d'Habitació 1418 del Macba i CCCB); Marta Gràcia (Art Motile/ Hangar); Morir de Frío (Col·lectiu); Caterina Almirall (el Passadís); Javier Rodrigo (Transductores); Ramón Parramón (Idensitat); Txuma Sánchez (Sala d'Art Jove) i Linda Valdés (Programes Públics de la Fundació Antoni Tàpies).


El Kalidoscopi convida a persones, col·lectius i institucions a compartir experiències des de les quals resituar i debatre entorn a certes situacions i problemàtiques que ens ajudin a reestructurar pràctiques actuals en contextos canviants i alhora projectar propostes en clau de futur que ens permetin definir plegats nous horitzons.


Experimentem amb l'ART
Torrijos, 68  08012 Barcelona
www.experimentem.org

#ca #conferències 

Entrades populars