El Palau de la Música ofereix un concert amb acció artística de Perejaume


Un concert "quixotesc"

Dimarts, 3 de febrer - 20.30 h

Perejaume + Quartet Qvixote
Alzina Muntanera

Has imaginat mai el Palau de la Música Catalana com un escenari on la natura balla? Un indret on la il·lusió pren cos real?

L'emblemàtica sala modernista acull una proposta artística singular a càrrec de Perejaume en què el somni de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner prendrà forma i moviment amb una nova composició de Pascal Comelade. El Palau esdevindrà un espai on la natura i la música conviuen en equilibri i harmonia per mitjà d'una insòlita alzina a la sala de concerts.

La música del Quartet Qvixote amb obres de Britten, Haydn, Janáček i Arvo Pärt omplirà el vespre de virtuosisme i d'una espiritualitat en què tot és possible. A vegades plena d'inquietud, però amb una rara pau interior. Un recorregut musical coronat per l'acció imaginativa i orgànica de Perejaume.

Després d'haver exposat els treballs d'Antoni Tàpies, Bill Viola o Louise Bourgeois, entre d'altres, Perejaume és la nova aposta del Palau per les arts plàstiques amb una proposta sorprenent que dota plenament de sentit el lema de la temporada: "Et convidem a somiar!"

Preu: 12 euros

PALAU DE LA MÚSICA CATALANA
C/ Palau de la Música, 4-6
08003BARCELONA

Més informació: http://www.palaumusica.cat/ca/quartet-qvixote_169660
 

#ca #concerts 

Comentaris

Entrades populars