El 'Blueism' de Marta Vergonyós dialoga amb Esther Ferrer

L'artista visual Marta Vergonyós ens convida a l'especulació sobre l'infinit

El Blueism de Marta Vergonyós dialoga amb Esther Ferrer, Premi Velázquez d'Arts Plàstiques

El proper diumenge 22 de febrer a les 12 h., l'amor al coneixement entra a Can Mario

La Fundació Vila Casas anuncia als mitjans de comunicació que el proper diumenge, dia 22 de febrer, a les 12 h. del migdia, l'artista multidisciplinària i performativa Esther Ferrer (Sant Sebastià, 1937), Premi Velázquez d'Arts Plàstiques 2014, encetarà al Museu Can Mario d'Escultura Contemporània el cicle de converses entorn de l'exposició Blueism de Marta Vergonyós.

L'artista d'origen basc, que ha fet de la presència i la participació amb el públic eixos fonamentals de la seva creació, i Marta Vergonyós, junt amb els visitants, s'interrogaran sobre l'afecció coneguda com a "blueism" i que es vincula a les dones que mostren un gran delit pel coneixement. El "blueism" és, de fet, el punt d'arrencada del projecte de Vergonyós, que representa l'anhel d'atansar-se a les diferents tonalitats que pren l'horitzó en el seu procés de naixement i mort del dia, enregistrat durant tres mesos a Sant Martí d'Empúries, el 2009.

El cicle de diàlegs prosseguirà fins a la clausura de l'exposició, al maig, i comptarà amb les veus femenines de personatges com
Teresa Forcades, Sílvia Pérez-Cruz, Denys Blacker, Milena Llop, Fina Miralles, Anna Sanmartí o Marta Selva i Lama, entre d'altres.

Més info:

Fundació Vilacasas
C/ Ausiàs Marc, 20. 
08010 Barcelona

#ca #escultura #barcelona #museus #exposicions

Entrades populars