El CAET de Terrassa presenta "That's the story of my life"


El CAET de Terrassa presenta That's the story of my life, l'original arbre genealògic de Macarena Recuerda Shepherd

Aquest cap de setmana a Terrassa també es representa L'última trobada, amb Abel Folk, Jordi Brau i Anna Barrachina, ajornada el passat 8 de febrer. El CAET porta a Terrassa That's the story of my life, una producció de l'artista pluridisciplinar Macarena Recuerda Shepherd, que ens presenta una autobiografia audiovisual narrada amb la tècnica stop-motion d'animació d'objectes.

La proposta, segueix la línia de programació TeNeTera del CAET - Centre d'Arts Escèniques de Terrassa que, des del Festival TNT, promou les noves tendències en les arts escèniques i recolza i presenta espectacles de nova creació i llenguatges molt diversos.

That's the story of my life és una pel·lícula artesanal construïda en directe amb flaixos de memòria, amb arxius oberts al passat per on desfilen els encerts però també les relliscades d'una vida que l'espectador haurà d'ordenar i reconstruir. Un àlbum de família sense família i amb molt sentit de l'humor.

Macarena és una artista plàstica i ballarina professional integrant del projecte artístic La Sauna International i fundadora i integrant del Colectivo Estraperlo, plataforma de nous creadors dificilment etiquetables. Així doncs, els incondicionals a les propostes més arriscades del festival TNT tenen una cita el proper diumenge 22 de febrer, a les 18h, a la Sala Maria Plans.

A més, aquest dissabte 21 de febrer al Teatre Principal també tindrà lloc la funció reprogramada de L'última trobada, que es va haver de suspendre per motius de salut de l'actor Jordi Brau.

Horaris i preus de L'última trobada

Dia: Dissabte 21 de febrer
Hora: 21:00h
Lloc: Teatre Principal
Durada: 1h 15'
Preu: 19 €

Més informació i entrades: https://www.ticketea.com/lultima-trobada/

Horaris i preus That's the story of my life

Dia: Diumenge 22 de febrer
Hora: 18:00h
Lloc: Sala Maria Plans
Durada: 50'
Preu: 10,50 €

Més informació i entrades: https://www.ticketea.com/thats-the-story-of-my-life/

Per a més informació podeu contactar amb:

CAET - Centre d'Arts Escèniques de Terrassa
Plaça Maragall 2, 08221 Terrassa | www.caet.cat

#ca #teatre #agenda #terrassa #catalunya
 

Entrades populars