'MIQUEL MONT, Nunca es suficiente' a la Fundació Suñol de Barcelona


MIQUEL MONT, Nunca es suficiente

Demà, dijous 12 de febrer, la Fundació Suñol presenta l'exposició monogràfica Miquel Mont, Nunca es suficiente, que reuneix una part de la producció més recent de l'artista, amb obres realitzades entre 2007 i 2014 i es divideix en quatre àmbits, que corresponen a les quatre sèries presentades: Cooperacions, Lapsus, Mono-Tones i Collages ideològics.

Miquel Mont va ser un dels artistes que va atraure l'atenció de Josep Suñol a principis dels noranta, en un moment en què la mirada del col·leccionista estava focalitzada, sobretot, en artistes emergents i propostes que es desenvolupaven en paral·lel als circuits oficials. Mont explora els límits de la pintura des d'un punt vista absolutament formal, en el qual el què interessa és la manera de tractar-la i de fer-la servir.

Miquel Mont (1963) viu i treballa a París des de l'any 1988. Alterna la pràctica artística amb el seu compromís amb la docència des de l'any 2000 i actualment és professor a l'Escola d'Art de Tours (ESBA TALM - Site de Tours), així com a l'Escola Nacional d'Arquitectura París-Belleville (ENSA Belleville).

Fundació Suñol
Passeig de Gràcia, 98, 

#ca #exposicions #inauguracions #barcelona #museus

Entrades populars