The Laboratory: La Galeria Miquel Alzueta obre nou espai al carrer Enric Granados de Barcelona


La Galeria Miquel Alzueta inaugura THE LABORATORY, un nou espai expositiu al carrer Enric Granados

ELS INDIS, lectura d'una iconografia, serà la seva primera exposició, el proper dissabte  7 de març de 2015, a les 12h, al carrer Enric Granados 61

El proper dissabte 7 de març, a partir de les 12h,  la Galeria Miquel Alzueta inaugurarà THE LABORATORY, un nou espai expositiu al carrer Enric Granados 61 de Barcelona, que se suma als espais emblemàtics que la galeria té al carrer Sèneca 9-11 i al Palau de Casavells, al Baix Empordà. THE LABORATORY neix de la necessitat d'experimentar amb nous formats expositius, donar més visibilitat a artistes emergents i ser un aparador de peces úniques. "Creiem que és un bon moment per plantejar un espai nou, visible, en una zona interessant,  que ens permeti fer coses més arriscades, creant nous espais de debat", explica l'equip de la Galeria Miquel Alzueta.

ELS INDIS, LECTURA D'UNA ICONOGRAFIA: Del 7 de març al 9 d'abril

THE LABORATORY es presentarà al públic el proper dissabte 7 de març, a les 12h,  amb l'exposició: Els Indis, lectura d'una iconografia, en la qual una col·lecció de set kachines originals de principis del segle XX, són interpretades pictòricament per l'artista barceloní Matías Krahn. Les kachines són escultures de fusta, de la religió i la cosmologia dels indis d'occident, que representen éssers paranormals que serveixen com a missatgers divins. En un finissage que s'anunciarà pocs dies abans de finalitzar l'exposició, l'artista Matías Krahn parlarà sobre les kachines i l'exporació que n'ha fet.

Nous artistes, com Júlia Mariscal, o instal·lacions de disseny de mobiliari com Jean Domps o Marcel Gascoin, -ambdós contemporanis de Jean Prouvé-, seran els protagonistes de les següents exposicions, que s'aniran anunciant pels canals habituals.

Sobre la Galeria Miquel Alzueta

La Galeria Miquel Alzueta, situada al carrer Sèneca 9-11,  ha engegat, durant els últims anys, una important renovació d'artistes, apostant per noms emergents com Lusesita, Victoria Iranzo, Alejandro Marco o Bruno Ollé. Tots ells s'han unit a un projecte que va començar l'any 2005, acompanyant la trajectòria de noms avui consolidats com Regina Giménez, Manolo Ballesteros o Miguel Macaya. La galeria combina la seva aposta per l'art contemporani amb el mobiliari original d'arquitectes del segle XX, com Prouvé, Perriand o Mategot. Al març de 2015, la galeria també  inaugura la nova temporada del seu espai al Palau de Casavells (Baix Empordà).  

www.galeriamiquelalzueta.es 
Séneca 9-11 Baixos Interior
Barcelona 08006

#galeries #ca #inauguracions #exposicions

Entrades populars