'Art en Trànsit', exposició itinerant de la col·lecció de La Panera de Lleida



La Diputació de Barcelona ha produït l'exposició itinerant «Art en Trànsit», organitzada en col·laboració amb el Centre d'Art la Panera de l'Ajuntament de Lleida, a partir del seu fons. La mostra se centra en la idea segons la qual vivim en un món canviant i en trànsit continu i explora els següents temes i conceptes: subjecte, gènere, espai públic, moviments migratoris, història i emergència de conflictes.

«Art en Trànsit» reuneix una selecció d'obres procedents de la Col·lecció del Centre d'Art la Panera: una col·lecció pública iniciada per l'Ajuntament de Lleida el 1997, a partir de la con vocatòria de la Biennal d'Art Leandre Cristòfol. Amb aquest certamen s'ha procurat analitzar bianualment la situació de l'art contemporani català i espanyol, i al mateix temps s'han realitzat diferents adquisicions que permeten copsar els diferents camins que han seguit les arts visuals contemporànies, des de principis dels anys noranta fins a l'actualitat.
 
Els artistes participants a «Art en Trànsit» són: Antoni Abad, Juan Pablo Ballester, Susana Casares, Izaskun Chinchilla, Santiago Cirugeda, Javier Codesal, Carles Congost, Democracia, Patricia Esquivias, Alicia Framis, Valeriano López, Javier Peñafiel, Josu Rekalde, Francesc Ruiz, Belén Uriel i Oriol Vilanova.

Durant 2015, 2016 i 2017, l'exposició es podrà veure a Cerdanyola del Vallès, Martorell, Sant Cugat, Ripollet, Terrassa, Manresa, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

El primer espai on es podrà veure l'exposició «Art en Trànsit» serà el Museu d'Art de Cerdanyola, entre el 18 de març i el 10 de maig de 2015.

Més info: http://www.diba.cat/web/oda/artentransit

Centre d'Art la Panera
Pl. de la Panera, 2
25002 Lleida
www.lapanera.cat

#ca #Lleida #exposicions #museus 

Entrades populars