Amposta, Catalunya | ebregent | Lo Pati Centre d'Art

Es mostra .

ebrergent: art jove i emergent de les Terres de l'Ebre
   
Lloc: Lo Pati - Centre d'Art
Data : del 18 d'abril al 6 de juny 2015

Dissabte 18 d'abril s'inaugura l'exposició ebrergent, resultat de la convocatòria llançada a finals de l'any passat, amb quatre joves artistes de les Terres de l'Ebre

La convocatòria #ebrergent suposava la fusió dels programes Art Jove, impulsat des de fa nou anys per la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, i Art Emergent, instaurat per Lo Pati el 2012. En aquesta convocatòria, que es tancava a finals de gener, lo jurat format per Cèlia del Diego, curadora i crítica d'art; Pilar Lanau, artista i tècnica en dinamització cultural; i Vicent Fibla, director de Lo Pati, va seleccionar quatre projectes d'artistes de les Terres de l'Ebre, que ara presentaran los seus treballs a la sala central del Centre d'Art: Roser Arqués (Deltebre), Elena Blesa (La Sénia), Miguel Bustos (La Sénia) i Rebeca Royo (Tortosa). 

A més, la inauguració d'aquesta exposició comptarà amb un esdeveniment especial: l'actuació d'Ensemble Topogràfic, projecte sorgit en la convocatòria Eufònic / Lo Pati al 2013 i que s'ha pogut vere, a banda del Pati o L'Encanyissada, en espais com Arts Santa Mònica o el CCCB de Barcelona entre molts altres. Tancant lo cercle, la banda -formada pel músic i artista plàstic Andreu Garcia, lo músic Carlos Martorell i la ballarina Anna Hierro- presentarà el disc que acaba de sortir a través de Cydonia / Boira Discos. Una ocasió molt especial per vere un treball al voltant de les pulsions del riu i els moviments de l'aigua i la terra que connecta especialment amb lo concepte ebrergent.
La inauguració serà el dissabte 18 d'abril a les 20:00.
   
Lo Pati
Centre d'Art - Terres de l'Ebre
C/ Gran Capità, 38-40
43870 Amposta   Organitza:
Ajuntament d'Amposta


Entrades populars