Barcelona, Catalunya | L'herència immaterial. Assajant des de la Col·lecció | MACBA


Martin Kippenberger: Alba. Serie "Retratos". 1988. Collage sobre paper 28,5 x 21 cm. Col·lecció MACBA. Fundació MACBA. Dipòsit particular, Barcelona. Obra: © Estate Martin Kippenberger, Galerie Gisela Capitain, Cologne. Fotografia: Gasull Fotografia

Exposició 
L'herència immaterial. Assajant des de la Col·lecció 

Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA)
Des del 16 de maig de 2014 fins al 25 de maig de 2015

Dins del cicle d'exposicions "Aquí comença la nostra història" amb el qual el MACBA investiga l'art de finals dels setanta fins a principis dels noranta a través de la seva Col·lecció.

L'exposició investiga les col·lisions culturals i els moments de ruptura on es van inscriure les pràctiques de l'art des de finals dels setanta fins a principis dels noranta, a partir de les línies de treball que ordenen l'activitat general del MACBA.

Articulada en sis àmbits temàtics, la mostra reuneix 109 obres -algunes de les quals es presenten al Museu per primera vegada- que es disposen al costat d'un espai sonor i nombrosos materials d'època: revistes independents, llibres, còmics, etc.

Aquest projecte és el primer episodi d'un tríptic titulat "Aquí comença la nostra història" amb el qual el MACBA estudiarà, mitjançant tres exposicions sobre la seva Col·lecció, el període esmentat.

Més info:


#ca #exposicions #museus #catalunya #barcelona

Entrades populars