L'Institut Nova Història signa llibres i documentals per St Jordi al Psg de Gràcia/València

Amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, l'Institut Nova Història comptarà, una any més, amb una paradeta al Passeig de Gràcia / Carrer València de Barcelona. Tots els que vulguin adquirir algun dels llibres, mapes o vídeos relacionats amb l'Institut Nova Història i els seus membres, sereu molt benvinguts. Enguany, l'espai comptarà també amb venda de roses.

Com ja ve sent habitual, alguns dels investigadors de l'Institut Nova Història signaran les seves obres i compartiran una estoneta amb qui s'hi acosti. Us informem dels horaris de les signatures:

- En Pep Mayolas signarà entre les 11 i les 13 h. i de 16 a 18 h. el seu llibre: Madrix

- En Jordi Bilbeny signarà entre les 11 i les 13h. i de 16 a 19h. el seu nou llibre La Sardana i la Religió de les Bruixes.

- En Joan Vilà, compositor de la banda sonora del documental Desmuntant Leonardo, signarà CD's de 10 a 2/4 d'1 i de 16 a 19h.

- Na Pilar Montoliu, productora de Desmuntant Leonardo, signarà videus durant el matí.

A banda d'aquests escriptors també n'hi haurà, en horaris no confirmats, d'altres com Lluís M. Mandado, Paolo Pellegrino, Marcel Mañé, o Enric Guillot que també s'oferiran a signar els seus llibres.

Tots els que vingueu i deixeu el vostre correu a l'espai de l'Institut Nova Història participareu en el sorteig de sis Rutes Colombines guiades per en Jordi Bilbeny.

Més info:

#ca #llibres #història #agenda #catalunya

Entrades populars