Subhasta d'art solidària per a l’Associació de Nens amb Càncer a SETDART



SETDART engega una subhasta solidària per recaptar fons destinats a l'Associació de Nens amb Càncer. Més de 40 artistes actuals han donat una cinquantena d'obres. El diumenge 19 d'abril es rematarà la venda final de les peces al web http://www.setdart.comLa intenció és involucrar artistes i societat per donar suport a aquesta causa

Obres d'Arranz Bravo, Núria Guinovart, Alessandro Gamba, Xavier Corberó i fins a 50 peces se subhasten per tal d'aconseguir un fons destinat al projecte social desenvolupat per l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC).

Conscienciar i recolzar als més joves que pateixen la malaltia són els objectius de la casa de subhastes catalana. El portal web Setdart està donant la màxima difusió a aquesta subhasta especial entre els més de 40.000 usuaris per tal que mostrin el seu costat més solidari. La intenció és la d'involucar tant artistes com societat per donar suport a qui més el pot necessitar.

El diumenge 19 d'abril a les 18 hores serà la data en què es tancarà la subhasta, i es podrà licitar de forma online per les obres seleccionades per a l'ocasió a través del web de Setdart:  http://www.setdart.com/subasta/thumbnails/subasta-solidaria/

D'entre les obres artístiques destaquen per la seva qualitat tècnica i compositiva "Cases del vespre" de Xavier Corberó, dues litografies d'Arranz Bravo, un dibuix d'Alessandro Gamba i una pintura en tècnica mixta de Núria Guinovart.

AFANOC treballa des de l'any 1988 en el desenvolupament afectiu i educatiu dels nens i familiars. En especial, la Casa dels Xuclis de Barcelona acull famílies amb recursos limitats que necessiten venir a la ciutat per tal de rebre tractament oncològic, tot un espai referent a Europa.

La casa de subhastes catalana SETDART ja ha impulsat altres iniciatives solidàries, com va ser la col·laboració fa un any i mig amb l'ONG Metges sense Fronteres per tal d'unir-se a la lluita contra la desnutrició infantil. En aquella ocasió, artistes i col·leccionistes es van unir per recopilar un fons econòmic imprescindible per a la causa.

SETDART està posicionada com a empresa pionera dins del mercat de subhastes online d'obres d'art a Espanya. Fundada l'any 2004, la plataforma d'art en línie és després de 10 anys líder en aquest sector.

Més informació a l blog de Setdart: http://blog.setdart.com/subasta-solidaria-afanoc/
Obres a subhasta: http://www.setdart.com/subasta/thumbnails/subasta-solidaria/
Web de l'AFANOC: http://www.afanoc.org/

#ca #subastes #història #accions #fires #catalunya #barcelona #patrimoni

Entrades populars