Convocatòria oberta: Beca Primer Comissariat Bòlit 15-16BECA PRIMER COMISSARIAT BÒLIT 2015-2016

El Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona en col·laboració amb l'Escola Universitària ERAM de Salt, l'Escola Municipal d'Art de Girona, l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot i l'Estació Espai Jove, dins el projecte col·laboratiu Hibridacions i Contextos de la Xarxa de Centres d'art i Escoles d'art de Catalunya, col·laboren en la convocatòria de la Beca Primer Comissariat Bòlit.

Hibridacions i Contextos és un projecte que neix de la voluntat d'articular projectes en xarxa entre els centres, espais d'art i les escoles especialitzades en art i disseny; entitats que són alhora distants en les seves activitats quotidianes i properes en fites com el foment de les relacions entre l'art, l'educació, el context i la connexió amb la societat.

Aquesta convocatòria està adreçada a futurs comissaris menors de 35 anys que hagin acabat els estudis relacionats amb la cultura i la creació contemporània en els darrers 5 anys i/o estudiants universitaris que vulguin dedicar-se al comissariat.
 
L'objectiu és seleccionar un projecte expositiu que sigui una primera experiència comissarial i que, al mateix temps, suposi la presentació de nous artistes i creatius joves de les escoles d'art participants.
 
S'estableix que els artistes i dissenyadors participants han de ser estudiants als centres implicats o que hagin acabat els estudis en aquests centres en els darrers 5 anys.
 
El projecte expositiu s'executarà en aquests centres com a mostra itinerant del Bòlit en col·laboració amb les escoles dins de la programació 2015-2016.

Termini: 19 de juny de 2015
Resolució: 30 de juny de 2015
 
Més informació:
http://www.bolit.cat/cat/programacio/bolit-convoca.html


Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona

Plaça del Vi 1 
17004 Girona

www.bolit.cat

#girona #premis #beques #ca #catalunya #

Entrades populars