Mataró, Catalunya | "Des del marge" de Miquel Wert | La Destil·leriaSi sou  amants de la pintura i la fotografia, el 23 de maig, a La Destil·leria, organitzen un matí d'activitats amb l'artista Miquel Wert. Les activitats, si bé poden ser útils per a creadors en actiu, van adreçades a tots els públics. Per tant, no calen coneixements previs de pintura o fotografia, amb una certa sensibilitat n'hi ha prou per participar-hi. Us en deixem el programa:

10.30 h Visita guiada a l'exposició conduïda per l'artista.

11.30 h Workshop

Conferència de Miquel Wert «L'ús de l'arxiu fotogràfic en el procés creatiu pictòric» 

Wert començarà la conferència amb un repàs històric d'alguns autors que han utilitzat la fotografia com a base principal per a la seva obra pictòrica i acabarà amb una exposició, pas a pas, del seu propi procés creatiu pictòric.

Records fotogràfics: posada en comú i reflexions  

En aquest taller es treballarà i es reflexionarà sobre l'imaginari (memòria) col·lectiu a partir de les històries familiars de cadascú. L'únic requisit: portar fotografies familiars i compartir tresors i històries d'altres temps amb la resta de persones.

Dia: dissabte 23 de maig
Hora: 10:30h (fins que s'acabi el workshop)
Preu: activitat gratuïta
Places: places limitades (prioritat de reserva per a Amics de La Destil·leria). Cal confirmar l'assistència a: info@destilleria.com


La Destil·leria, Espai Cultural
610 59 43 78
Camí Ral, 282-284 
08301 Mataró, Catalunya
http://destilleria.com/

#ca #pintura #cdonferències #fotografia #exposicions #agenda #catalunya #mataró #tallers #europe

Entrades populars