Tallers Oberts Barcelona 2015

cap-sent

Tallers Oberts Barcelona 2015 

Jornada de portes obertes als tallers dels artistes de la ciutat!

- Dies 15, 16 i 17 de maig del 2015 a Sarrià i Gràcia
- Dies 22, 23 i 24 de maig del 2015 a Poble Sec i Ciutat Vella
- Vine i descobreix com viu, com pensa, com sent i com mira l'artista.

Tallers Oberts Barcelona us convida a visitar els tallers dels creadors/es de la ciutat de Barcelona, perquè pugueu anar a xerrar i co­nèi­xer quina és la seva obra. Aprofiteu aquesta oportunitat que les jornades de Tallers Oberts ofereix per a entrar, descobrir i gaudir d'aquests tallers que la resta de l'any no solen estar oberts al públic.

Com ja és costum, la diversitat és la nostra característica. Podreu conviure amb els/les artistes i artesans/es instal·lats a la ciutat, des­co­brir com treballen i compartir-ho.

Tothom hi està convidat! Amb la vostra curiositat i l'ajuda del mapa, us podreu moure fàcilment pels diferents barris de la ciutat i co­men­çar a obrir portes!

A més a més, s'ofereixen altres ac­ti­vi­tats paral·leles com: Síntesi 90′, que és l'exposició efímera al FAD, o Entre/Tallers que són les activitats per gaudir de l'art també entre setmana! Iniciativa en la qual col·laboren la Fàbrica Lehmann i destacades entitats culturals de la ciutat com el Museu Nacional d'Art de Catalunya, MACBA, Fundació Miró, Museu Picasso, Sagrada Família, TNC.

Us ho perdreu?

Més info:

#ca #catalunya #agenda #tallers #museus #artistes #barcelona #fires

Entrades populars