Estudis catalans a la Universitat de Perpinyà després del batxillerat

Resultat d'imatges de universitat perpinyà

A la Catalunya Nord, després del batxillerat, ja és possible estudiar català a la Universitat de Perpinyà. En primer lloc gràcies a la Llicenciatura d'Estudis Catalans, la sola a l'Estat francès, que el Ministeri acaba de renovar. La Llicenciatura és el millor mitjà de seguir una formació superior de llengua i de cultura catalanes, formació que prepara als concursos de professorat de català (en primari i secundari), a les professions de la traducció i de l'interpretació així com a les feines relacionades amb la cultura, el patrimoni i les qüestions transfrontereres.

La Llicenciatura d'Estudis Catalans és igualment accessible en línia per tots aquells que volen una formació a distància. És compatible amb altres cursos: doble llicenciatura d'espanyol i català, de LEA i català o d'història i català, per exemple. El cost dels estudis superiors de llengua i cultura catalanes a la Universitat de Perpinyà (uns 200 euros l'any) és particularment interessant per als catalans del Sud.

Inscripcions al web de la Universitat: www.univ-perp.fr Contacte i informacions : (+33 / 0) 468 66 22 11 o APLEC, Associació per a l'ensenyament del català : (+33 / 0) 468 66 22 10, www.aplec.cat.

#Llengua #CatNord #ca #catalunya #literatura

Entrades populars