'La plaça dibuixa', una exposició de dibuixos de sketchers a la Setba



La plaça dibuixa    
                          
Del 8 al 31 de juliol de 2015
Fundació Setba (Barcelona)

Dimecres 8 de juliol, la Fundació Setba inaugura La plaça dibuixa, una exposició de dibuixos de sketchers professionals i estudiants de belles arts, que vol reivindicar la Plaça Reial de Barcelona. El 9 de maig passat, la Fundació Setba va organitzar La plaça dibuixa, una jornada consagrada a l'art i a l'urban sketching. Durant tot un matí, professionals, estudiants i espontanis varen ocupar la plaça per dibuixar-la des de tots els angles i racons. Una crida, armats amb  llapis i paper, per recuperar la plaça per els barcelonins! Ara, tots aquests dibuixos formen part d'una exposició que es podrà visitar a la Sala Llimona de la Fundació Setba, del 8 al 31 de juliol de 2015.

Les obres que s'exposen estàn signades pels alumnes de belles arts de l'Escola Massana i Eina, i per els catorze artistes professionals que es van sumar a la iniciativa: ShiemBcn, Daniel Castro, Fabio Castro, Mercè Darbra, Iwona Flaszcynska, Sagar Fornies, Miguel Herranz, Juan Linares, Lluïsot, Raquel Ródenas, Santi Sallés, Toni Santiago, Alejandro Santos, Swasky.

També hem seleccionat els dibuixos d'alguns dels ciutadans que varen venir a gaudir de l'ambient de la plaça i les vistes.  

Actualment la Plaça Reial és un emplaçament turístic de primera línia, però els barcelonins no la solen freqüentar. Per això, i atenent-nos a un dels objectius de la Fundació Setba, hem fet una crida als ciutadans de Barcelona perquè, per unes hores, fossin turistes a la seva ciutat i dibuixessin el seu propi quadern de viatge al voltant de la plaça.

Fundació Setba | Pl. Reial 10, 1-2 | 08002 Barcelona
http://fundaciosetba.org
Entrada 2€.

Entrades populars