Presentació del llibre 'Sudando el discurso' del coreógraf Aimar Pérez Galí

Dilluns 13 de juliol, 19.00 h
Fundació Antoni Tàpies

Presentació del llibre Sudando el discurso del coreógraf Aimar Pérez Galí

Conferència i presentació de llibre.

L'any 2013 Aimar Pérez Galí estrena la conferència-performanceSudando el discurso, on planteja la hipòtesi que el ballarí és el subjecte subaltern de les arts contemporànies en general i de les arts escèniques en particular. La conferència pretén traçar una genealogia a través de la veu del ballarí en els moments en què ha pres la paraula, s'ha otorgat veu i s'ha emancipat d'un discurs opressor que l'ha emmudit al llarg de la història.

Després d'haver-la presentat tant a nivell nacional com internacional en aquests dos últims anys, finalment ha decidit publicar el text complet en què es basa la conferència en un llibre bilingüe (castellà i anglès) que inclou un pròleg a càrrec de Frederic Montornés i un diàleg amb Manuel Olveira intervingut per Blanca Pujals en la versió castellana i per Sher Doruff en la versió anglesa. El llibre ha estat dissenyat per Roger Adam.

El dilluns 13 de juliol, a les 19.00 h, a l'Auditori de la Fundació Antoni Tàpies, Aimar Pérez Galí farà la conferència-performance Sudando el discurso (50 min), i a posteriori es farà la presentació oficial del llibre. Accés gratuït.

Aimar Pérez Galí (Barcelona, 1982) treballa en el camp de l'art de la performance com a ballarí, coreògraf, investigador, pedagog i escriptor.


Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
08007 Barcelona

#agenda #dansa #catalunya #ca #museus #barcelona #llibres #artistes

Entrades populars