Concurs del Cartell del Mercat d'Art Jove 2015 de Sant Boi




Per fomentar la creativitat i participació  juvenil la Unitat de Joventut de l'Ajuntament de Sant Boi  organitza un concurs per seleccionar el cartell que identificarà el Mercat d'Art Jove de Sant Boi 2015.

Es podran presentar joves de  16 a 35 anys, residents a  Catalunya, tot i que tindran prioritat els/les  joves santboians/es.

Els cartells es podran presentar de l'1 al 18 de setembre de 2015, presencialment al Servei d'Informació Juvenil El Punt, a l'Oficina Municipal d'Atenció al Públic o per correu electrònic.

Un jurat farà una primera tria de 10 propostes que seran les que formaran part de l'exposició col·lectiva que es farà al Mercat d'Art Jove 2015.

Les 10 imatges seleccionades pel jurat seran publicades en facebook. I aquí començaran les votacions populars per escollir les 3 imatges més votades.

D'entre aquests cartells finalistes, el jurat seleccionarà un cartell guanyador. La persona autora de la imatge guanyadora rebrà un premi format per material d'il·lustració i disseny per un valor de 500 €.

Per a més informació:

Servei d'informació Juvenil El Punt
La Factoria Jove de Can Massallera
C. Mallorca, 30
Tel. 93 652 98 43
www.joventutsantboi.cat
www.facebook.com/jovessantboi
 
https://joventutsantboi.wordpress.com/2015/07/20/torna-el-concurs-de-cartells-del-mercat-dart-jove-2015/

#concursos #beques #agenda #gratis #catalunya

Entrades populars