Activitats i concert gratuïts divendres fins la mitjanit a la Fundació Tàpies pels seus 25 anys

Amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari, des del vespre fins a la mitjanit, el divendres 11 de desembre la Fundació Antoni Tàpies ofereix portes obertes, itineraris comentats a l'exposició 'Tàpies. Col·lecció d'artista', presentacions de llibres i un concert de rock de la mà del grup Wolf Saxon acompanyat de cervesa Moritz. Els visitants que s'hi acostin també podran descobrir les interioritats del museu amb visites als espais de restauració i d'arxiu.

Els actes començaran a les 18h amb les portes obertes i la presentació del catàleg de 25 anys de publicacions de la Fundació Antoni Tàpies, a càrrec de Clara Plasencia i Enric Farrés a les 19.00 h. També tindrà lloc la presentació del llibre 'Conversación con Manuel Borja-Villel', a càrrec del mateix Manuel Borja-Villel, i amb la participació de Marcelo Expósito i Jorge Ribalta. A les 20.00 h la Fundació té programada una copa de celebració amb els visitants que vulguin acostar-se al museu.
 
A les 20.30h començaran les visites comentades gratuïtes. La inscripció serà a partir de les 18.00 h segons l'ordre d'arribada a la recepció, sense reserva prèvia. N'hi haurà  a l'exposició vigent, 'Tàpies. Col·lecció d'artista', a càrrec de Núria Homs, conservadora de la Fundació i comissària de l'exposició. També a l'Arxiu de la Fundació Antoni Tàpies, a càrrec de Núria Solé Bardalet. I finalment, a la Biblioteca de la Fundació Antoni Tàpies, a càrrec de Glòria Domènech.

I per als que s'acostin a la Fundació a partir de les 21h, hi haurà les visites comentades a l'edifici de la Fundació, a càrrec de Maria Sellarès, responsable del Servei Educatiu, 
al taller de Conservació i Restauració, a càrrec de Mònica Marull, responsable de la Conservació tècnica i un recorregut pels espais i la història del museu, a càrrec de Carles Guerra, director de la Fundació. Per acabar la festa de celebració, la Fundació oferirà un concert amb copa el mateix divendres amb el grup de jazz-rock Wolf Saxon, amb la col·laboració de Moritz.

Programa dels Actes Públics del 25è Aniversari: http://fundaciotapies.org/site/spip.php?article8438

#barcelona #festes #exposicions #museus #patrimoni #agenda 

Entrades populars