'Sonia Toneu: Sounscapes' a la Galeria Antoni Pinyol de Reus

Propera exposició de l'artista Sonia Toneu, que s'inaugurarà el dia 15 de gener 2016 a les 20h a la Galeria Antoni Pinyol.
Galeria Antoni Pinyol, Carrer del Vidre 11 Bis

Sonia Toneu: Sounscapes
Del 15 de gener al 13 de febrer de 2016

Sonia Toneu, desprès de participar en el 23è Premi TELAX, presenta una exposició individual a la Galeria Antoni Pinyol de Reus. Del 15 de gener al 13 de febrer podem veure la reafirmació d'una particular visió d'un món imaginari on la explosió de la vida emprèn el tempo d'uns batecs tan intrínsecs com extrínsecs, en unes composicions entre l'ordre i el caos que l'artista anomena mapes de sons,
experiències traslladades a formes, colors i transparències. Les seves partitures visuals ens traslladen a escenaris on conviuen oposats, el més primari amb el més complex, el més espontani amb el més sintètic.

La força que pretén transferir de l'experiència sonora a la visual ens permet dansar entre les obres amb els ulls i gaudir d'un trajecte personal que ens durà a l'interior dels mapes, concedint-nos un viatge a les nostres pròpies vivències i records com quan rendim l'ànima a les notes d'una cançó que ens sedueix. Una espècie de relació mística flueix doncs entre el que Sonia Toneu percep i crea. I és el que desitja de l'espectador, una connexió amb la obra d'una manera totalment lliure, enigmàtica, natural i oberta.

Galeria Antoni Pinyol
Carrer del Vidre, 11
43201 Reus
#exposicions #galeries #agenda #inauguracions #catalunya #pintura

Entrades populars