FineArt Igualada 2016

FineArt és un esdeveniment que porta més de 60 fotògrafs a Igualada, durant 21 dies, del 26 de febrer al 20 de març. La quarta edició acostarà fotògrafs de com Manuel Úbeda, Eugeni Forcano, Mariano Zuzunaga, Yann-Arthus Bertrand... Les exposicions són amb entrada lliure.

En paral•lel a les exposicions, s'organitzen activitats gratuïtes per tots els públics vinculades amb la fotografia: tallers, visites guiades,presentació de llibres i visionat de pel·lícules. Podeu consultar les activitats aquí: http://www.fineartigualada.cat/ca/programa/

La inauguració serà divendres vinent, dia 26 de febrer de 2016, a les 18.30 h, al Museu de la Pell d'Igualada. En l'acte participarà el Conseller de Cultura, Santi Vila.

Del 26 de febrer al 20 de març de 2016 Igualada s'omple d'exposicions i activitats paral·leles com projeccions audiovisuals, xerrades, taules rodones, visites guiades i tallers.

Organitza: Ajuntament d'Igualada i Agrupació Fotogràfica d'Igualada (AFI).#fires #festivals #fotografia #exposicions #inauguracions #agenda #catalunya

Entrades populars