L'artista Philip Stanton cobreix de flors el Castell de Montjuïc per la Pau


L'artista desplega diferents intervencions per reivindicar la flor 'com a símbol de resistència contra la violència'. Philip Stanton acaba d'inaugurar al Castell de Montjuïc la intervenció artística 'Les Flors de la Pau' amb el propòsit d'inundar les instal·lacions de 'positivisme'. Així ho ha expressat l'artista a l'ACN, destacant que vol 'invertir la càrrega emocional bèl·lica del castell i buscar alguna cosa positiva, alegre i primaveral'. L'obra de Stanton s'escampa per diferents espais del castell, però el primer impacte que veuen els visitants és una flor gegant al pati d'armes, feta amb pedres de colors que poden pintar els visitants.

Una altra de les accions que es poden veure reconverteix en grans margarites els canons antiaeris encarats al mar. 'Les Flors de la Pau', que es pot veure fins el 31 de maig, coincideix amb l'exposició 'Forestier a Montjuïc. El jardí com una obra d'art', que recorda l'aportació d'aquest paisatgista internacional a la ciutat de Barcelona.

(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.) /acn

#barcelona #patrimoni #artistes #exposicions #agenda

Entrades populars