“FLAWLESS” a 3 PUNTS GALERIA de #Barcelona

"FLAWLESS" (Exposició col·lectiva)

Lloc: 3 PUNTS GALERIA | Barcelona

Artistes: Javier Aguilera · Eelco Brand · D*Face · Eine · Shepard Fairey · J.Loca Gerard Mas · Mr. Brainwash · Alejandro Monge · Efraïm Rodríguez · Samuel Salcedo · Ramon Surinyac · Jan Schüler

Dates: 16 Juny - 23 Setembre 2016

3 Punts Galeria es complau a presentar la seva exposició col·lectiva d'estiu amb obres d'artistes que treballen habitualment a la galeria i altres artistes col·laboradors.

"Flawless" (impecable) ofereix l'oportunitat d'endinsar-nos en la visió única d'artistes com Mr. Brainwash, Samuel Salcedo, Efraïm Rodríguez i Eelco Brand, entre altres, en les obres del quals allò imperfecte pot ser sublim.

Aquest any, la selecció es centra en la qualitat intachable de les obres així com en el fet que cada peça sintetitza eficaçment la trajectòria dels artistes. Es tracta d'obres icòniques que, a més de ser impecables tècnicament i estèticament, són d'una gran riquesa teòrica i conceptual.

Diferents disciplines, com l'escultura, pintura, fotografia, etc, dialogaran en un mateix espai potenciant les seves diferències o similituds, oferint una visió fresca i rica de l'art actual. Obres de Shepard Fairey, Alejandro Monge o Ben Eine, entre altres, interpel·laran a l'espectador amb la seva subtil ironia, deixant clar que la qualitat estètica i la reflexió que provoquen les obres formen un binomi indissoluble.

Si bé l'estètica pot ser canviant perquè els seus valors i apreciacions són subjectives i varien segons la percepció del moment i el context històric i social de cada individu, l'ètica roman com un valor de la Humanitat, i es manifesta a través de l'estètica com a fonament raonat i racional dels sentiments.

Les sensacions individuals a través de la percepció de cadascuna de les obres seleccionades poden ser múltiples, però totes elles cohesionen en un punt en comú, la contínua recerca de la correcta lectura en el cas del concepte, i de la perfecció tècnica i formal.

3 PUNTS GALERIA
Enric Granados 21       
08007 Barcelona         
+34 934 512 348

#barcelona #exposicions #agenda #galeries #catalunya 

Entrades populars