Conversa entre l'artista Erick Beltran i Inés García | Galeria Joan Prats, Barcelona



ERICK BELTRÁN El doble de las mil caras, 2016. 250 impressions de 84 x 119 cm i de 90 x 200 cm, mides variables


 
Inés García López. Doctora en Filologia Alemanya amb la tesi "El periplo de los Hávamál en los países de habla germánica: aspectos de su recepción ecdótica, traductológica y teórico-crítica", sent la seva especialitat la recepció de la poesia medieval nòrdica. És professora i investigadora a la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona des del 2007. 

Va obtenir el Diploma d'Estudis Avançats amb la investigació: Europa i Islàndia: la problemàtica del sistema cultural a l'Escandinàvia medieval després d'una estada d'investigació de quatre mesos al Institut für Nordische Philologie de la Universität Münster (Alemanya) al 2008. És a la Universitat de Mälardalen (Suècia) on va realitzar la seva formació com a escandinavista. Ha fet estades de recerca a la Universität Wien (Àustria), a la Universitat dels Vestfirðir (Háskólasetur Vestfjarða) a Ísafjörður (Islàndia) al 2012, on va estudiar les sagues i la traducció del norrè a l'anglès, i al 2014 i al 2015 a l'Institut Árni Magnússon per als estudis islandesos de Reykjavík (Islàndia). És Directora dels Cursos d'Extensió Universitària: "Les Sagues Islandeses I", "Les Sagues Islandeses II: la vessant norrena del mite dels nibelungs", i "Les Sagues Islandeses III: els viatges dels homes del nord", iniciativa pionera en el marc universitari de tot l'Estat espanyol. 

Actualment també treballa a l'Escola Bloom donant un Seminari de lectura de literatura nòrdica, i al febrer del 2017 donarà una sessió sobre "La narració dels espais mítics a les fornaldarsǫgur: els Glæsisvellir (els camps resplendents) i els Ódáinsakr (els camps del no-mort) a la quarta edició de "Les Sagues Islandeses" a la Universitat de Barcelona.

Galeria Joan Prats
Carrer Jaume Balmes, 54
Passatge Saladrigas, 5
Barcelona, Catalunya
www.galeriajoanprats.com

 #galeries #exposicions #agenda #Catalunya #conferències #Barcelona #Europe #Cat

 

Entrades populars