Conversa i àpat amb l'artista coreà Jungju An a la Fundació Antoni Tàpies






































Sessió 8:

Conversa i àpat amb: Jungju An (Corea del Sud) en conversa amb Sook-kyung Lee.
Data: dijous 1 de desembre, 19.30 h
Reserves: activitats@ftapies.com.
Activitat gratuïta.

Jungju An(1979) és un artista plàstic que viu a Seül, Corea del Sud. Va estudiar Belles arts a la Universitat Nacional de Seül i té un màster en Comunicació i Art de la Universitat de Yonsei.

Des dels seus primers treballs, separa els sons que grava i les imatges que obté i els expandeix o els contreu per reconectarlos d’una manera rítmica, o posa l’accent en la repetició perquè les imatges flueixin de forma dinàmica i musical. Normalment les seves obres es materialitzen en videos i sons, de vegades també a través de la fotografia i les instal·lacions.
Entre les seves exposicions individuals destaquen: Doosan Gallery, Nova York i Seül (2016/2015), Project Space SARUBIA (2012, Seül, Corea del Sud), i Kunstlerhaus Bethanien (2009, Berlín, Alemanya). En quant a exposicions col·lectives, les seves obres s’han exposat en el Museu Nacional d’Art Modern i Contemporani de Seül (2015), en l’Atelier Hermès de Seül (2015), en el Museu Nacional d’Art Contemporani de Bucarest, a Romania (2013), entre moltes altres institucions artístiques.

Flow sèries és un programa impulsat per la Fundació Han Nefkens i la Fundació Antoni Tàpies l’objectiu del qual és reunir diferents persones del món de l’art procedents de continents i contextos diversos. Les trobades al voltant d’un artista i les seves produccions en curs són l’objecte d’una conversa seguida d’un àpat. Tota una invitació a pensar les implicacions d’una escala global en el treball dels artistes contemporanis mentre ingerim les creacions comestibles d’artistes locals.


Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
08007 Barcelona, Catalunya

#museus #agenda #catalunya #conferències #artistes 

Entrades populars