Exposicions i activitats de nadal 2016 | Arts Santa Mònica | Barcelona


PREVISIONS EXPOSICIONS I ACTIVITATS
ARTS SANTA MÒNICA | FINS L'11 DESEMBRE 2016

ACTIVITATS



Seminari-taller

Estudis sobre cambres de ressonància


Activitat relacionada amb l'exposició Llull-Kurokawa. A la llum de les idees

02.12.2016 / 19h

Claustre Max Cahner

Una complicitat amb l'ideal lul·lià de crear models per arribar a la unitat de la humanitat, observat en aquest cas a través de la mirada perifèrica d'alguns dels corrents contemporanis més originals de la cultura actual. Impartit per Blanca Pujals.


Conferència i debat
Territorial Agency
Activitat relacionada amb l'exposició Llull-Kurokawa. A la llum de les idees
02.12.2016 / 19.50h
Claustre Max Cahner



Conferència i taula de debat entre John Palmesino i Ann-Sofi Rönnskog (Territorial Agency, Goldsmiths Universitat de Londres).
Resultats del seminari taller "Estudis sobre cambres de ressonància". 
Presentador: Andy Gracie.
En anglès i en castellà (traducció simultània).



Joc de rol
Aura nera [RPG]
Activitat relacionada amb l'exposició Aura Nera
Cicle Xarxa Zande
02.12.2016 / 11-14h i 17-20h
Nivell 0
Víctor García Tur dirigirà el joc Aura Nera [RPG]. Una partida de rol d'ambientació futurista, inspirada en Aura Nera, la novel·la de ciència-ficció de Regina D. Le Guim.



Taller de rimes
Visites Hack, amb Pau Llonch
03.12.2016 / 14h i 10.12.2016 / 19.30h
Nivell 1
La proposta amb en Pau Llonch pren com a punt de partida l'exposició 60 dB / 16 KHz. BCN. Sents la Violència? A partir de tallers de rima i els continguts d'aquesta exposició en Pau Lloch i diferents projectes de lleure amb joves que hi participen proposaran composicions de rap.



Espectacle familiar
A la gola del llop
Companyia Núria Mestres
Activitat en el marc del Festival IF Barcelona
03-04.12.2016 / 12h
Espai Balcó
Titelles de totes les mides sorgeixen de les mans de la manipuladora/actriu davant mateix del públic, esperonen la seva imaginació i prenen vida per tal de compondre un escenari ple d'històries, en què tant la manipuladora com els manipulats són protagonistes.



Taller familiar
Dins del laberint
04.12.2016 / 11-13h
Diversos espais d'Arts Santa Mònica
Taller que pren com a punt de partida les possibles formes de relacionar-se, entendre i connectar amb les pràctiques artístiques contemporànies. És una experiència lúdica i col·laborativa on l'infant lidera l'activitat en la qual es desenvolupen dinàmiques experimentals de relació entre el món dels infants i el món dels adults.



Concert-perfomance
Maja Bejevic: "Slogans Remix"
Amb Basheskia & Edward EQ
Activitat relacionada amb l'exposició Tecnologies de la violència
09.12.2016 / 19h
Claustre Max Cahner
Juntament amb el grup musical Basheskia & Edward EQ, Maja Bajejevic ha compost música per a un centenar d'eslògans, frases breus i contundents que regeixen el món i les configuracions semiòtiques i psicocognitives de la societat contemporània.



Projecció d'un curtmetratge
The Missing Part (The One Project)
Baró d'Evel
09.12.2016 / 12h, 13h,  17h i 18h
Espai Balcó
"The missing part" és la primera peça de The One Project que cada any produirà un curtmetratge amb un dels millors creadors escènics del món.
La companyia francesa Baro d'Evel ha sigut l'escollida per començar aquest repte que uneix el món de les arts escèniques de primer línia i el cinema, amb el segell de Nanouk Films.



ACTIVITATS DESTACADES

Òpera
disPLACE òpera de cambra
21-22.12.2016 / 21h
Claustre Max Cahner
disPLACE és una òpera de cambra a càrrec dels compositors Raquel García-Tomàs i Joan Magrané Figuera, amb llibret de la dramaturga Helena Tornero, i la interpretació del Ensemble PHACE de Viena. L'obra és una producció del festival Musiktheatertage de Vienaamb Òpera de Butxaca i Nova Creació de Barcelona, que ara s'estrena a Barcelona i que es presentarà al Teatro Real de Madrid el proper mes de febrer del 2017.



Festival de videocreació
FLUX 2016. Festival de vídeo d'autor
13.12.2016-08.01.2017
Claustre Max Cahner, Espai Balcó i Sala d'actes
Onzena edició del festival de vídeo d'autor FLUX, caracteritzat des dels seus inicis per focalitzar el protagonisme en els autors vinculats a la ciutat de Barcelona que treballen en el camp del vídeo de creació (videoart, documental de creació, videoinstal·lacions, etc.).
En aquesta edició els autors centrals del festival són Adolf Alcañiz, Antoni Muntadas i Rrose Present, artistes de trajectòries ben diverses que s'endinsen amb una mirada pròpia en els camps de l'art, la videocreació, la videoinstal·lació, el documentalisme o l'experimentació audiovisual. Hi haurà projeccions monogràfiques, col·loquis amb els autors i l'estrena dels seus autoretrats, obres inèdites encàrrec del festival.


Arts del moviment
Mostra IN SITU
16-18.12.2016
Espai Residència, Claustre Max Cahner, Escala i Sala d'actes
Programació de 6 peces d'artistes independents de l'escena de les arts del moviment i els nous llenguatges escènics. El principal objectiu de la mostra és posicionar-se com un punt de trobada on donar visibilitat, reconeixement i context a la creació independent de la dansa contemporània a Catalunya.



Arts Santa Mònica Centre de la creativitat 
La Rambla 7 
08002 Barcelona 
T 935 671 110 
Entrada Lliure 

De dimarts a dissabtes d'11 h a 21 h 
Diumenges i festius d'11 h a 17 h 
Dilluns tancat, excepte activitats programades.

#museus #barcelona #catalunya #agenda #exposicions #tallers #conferències #inauguracions #cinema #families


Entrades populars