Presentació de 'Cartes des del Bosc' | Bárbara Sánchez Barroso | La Capella - Llibreria CaldersProjecció, conversa i presentació de la publicació
CARTES DES DEL BOSC de Bárbara Sánchez Barroso
Projecte seleccionat a la convocatòria BCN PRODUCCIÓ - La Capella

Divendres 9 de desembre, a les 19.30 h
LLIBRERIA CALDERS
Participants: Bárbara Sánchez, Ariadna Guiteras i Mireia Sallarès

Cartes des del bosc és un projecte sobre la vivència del bosc que s'ha exposat recentment a l'Espai Cub de La Capella i que consistia d'una sèrie de correspondències entre casa de l'artista al bosc d'Anglaterra i La Capella a Barcelona. Cartes filmogràfiques que, fent servir el documental i homenatjant Chris Marker i Harun Farocki, i les correspondències entre Víctor Erice i Abbas Kiarostami, volen utilitzar aquests temes, entre altres, per reflexionar sobre la vida als boscos, per intentar esbrinar si Thoreau tenia raó quan va escriure que viure al bosc és viure la vida de forma real, o si tan sols es tracta d'una romantització de la naturalesa.

L'activitat a la llibreria Calders començarà amb la projecció de les videocartes que articulaven l'exposició. A continuació es farà la presentació de la publicació resultant, i s'obrirà un debat sobre la "romantització" de la natura i les seves contradiccions, la relació entre ecologia i feminisme, la crítica del consumisme i la desobediència civil concebuda per Thoreau.

Organitza: La Capella 
web: http://lacapella.bcn.cat/
Data: Divendres 9 de desembre a les 19.30h
Lloc: Llibreria Calders
Adreça: Passatge de Pere Calders, 9 - Barcelona, Catalunya
Entrada lliure

#galeries #exposicions #agenda #catalunya #barcelona #videoart #vídeo #llibres #conferències #europe #ca


Comentaris

Entrades populars