Programació completa de Open Night 2016 | Poblenou Urban District



POBLENOU URBAN DISTRICT

PROGRAMACIÓ COMPLETA D'ACTIVITATS: OPEN NIGHT

LA CITA AMB EL DISTRICTE DE L'ART I LA CREATIVITAT DE BARCELONA

16.12.2016 | 19H - 02H

L'Open Night 2016 il·luminarà el Poblenou amb les propostes artístiques i creatives de més de 80 espais  

 
·  Windows Art Circuit, un recorregut per mostrar les intervencions d'il·lustradors i muralistes en vidrieres de diferents espais
·  Espai URBAN CLUB, presentant música en directe, dj's, actuacions i projeccions artístiques
· Demostracions del moviment maker, el fenomen que permet a tothom pensar, dissenyar i auto-produir-se objectes a mida amb l'ajut de tallers i professionals multidisciplinaris

El proper divendres 16 de desembre de 19h a 02h, Poblenou Urban District celebra la tercera edició de l'Open Night, una nit de portes obertes per donar a conèixer de prop la comunitat creativa més gran de Barcelona. Enguany l'Open Night s'ha concebut com a aparador del talent del teixit cultural i innovador del districte, amb prop de 100 activitats especials gratuïtes o amb descomptes obertes a tothom que programen una vuitantena d'espais. Els carrers del Poblenou quedaran doncs  il·luminats simbòlicament pel talent creatiu d'aquests espais oberts per una nit, alguns dels quals, com Leka i l'Idem Barcelona, també físicament per la llum de projeccions programades per fer a les seves façanes.

L'Urban Club, serà novament l'espai central de trobada de l'Open Night, amb música en directe, dj's, actuacions i projeccions audiovisuals, que també oferiran molts altres establiments de restauració del Poblenou, amb creacions especials per aquella nit.

També com a aparador del potencial creatiu del districte, la nova proposta Windows Art Circuit mostrarà al públic les intervencions d'il·lustradors en vidrieres de diferents espais.

L'Open Night també permetrà conèixer com treballa el moviment maker, el fenomen que creu que tothom pot ser creatiu pensant, dissenyant i produint els seus propis objectes. Sota el lema Made in Poblenou, el circuit Makerspaces format per diversos laboratoris i coworkings relacionats amb la fabricació digital i tradicional oferiran demostracions de fabricació robòtica, impressió 3D i tall làser, a més de productes propis dissenyats i fabricats localment de forma digital i tradicional.

També es presentaran activitats culturals com exposicions d'art, conferències, multimèdia, demostracions i tallers o música en directe, així com propostes gastronòmiques com tasts i degustacions, còctels i menús especials. Aquest dia també es faran promocions especials als comerços.  

L'Open Night és possible gràcies a la participació activa de les entitats i establiments associats a Poblenou Urban District i compta amb el suport de San Miguel i la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona.

ACTIVITATS DESTACADES
OPEN NIGHT 2016

WINDOWS ART CIRCUIT (WAC)

Intervencions artístiques a vidrieres de diferents espais vinculats amb Poblenou Urban District realitzats per diferents il·lustradors consagrats i emergents, com a símbol del potencial creatiu del districte. El circuit ofereix la possibilitat de visitar 14 espais i gaudir de les intervencions en directe de 17 il·lustradors i muralistes. Les intervencions efímeres romandran visibles durant 5 dies. Al circuit col·labora Montana Colors i hi participen la universitat BAU i l'escola d'arts creatives Idem Barcelona.

Espais intervinguts:
Acqua e Sale (Joncar 17)
Balius Cocktails & Vermouths (Pujades 196)
BAU (Pujades 118 / Pujades 128)
Brava Fabrics (Roc Boronat 6)
Catacroquet (Almogàvers 211)
Gött – The Cookworking (Pujades 51)
Industry (Roc Boronat 68)
L'Idem Barcelona (Ciutat de Granada 53-57)
La Plataforma (Pujades 99)
La Blu (Amistat 30)
Minyam (Pujades 187)
Punto Consulting Retail Experience (Passatge Ferrer i Vidal 12)
The Crew Studio (Àvila 19 Local 2)

Participants: Una combinació d'artistes consagrats i emergents.

Horari de les intervencions: 19-23h per veure l'execució de les intervencions artístiques i fins els següents 5 dies per a contemplar-les.

MAKERSPACES CIRCUIT: DEMOSTRACIONS DE CREACIÓ MADE IN POBLENOU

Makerspaces Circuit és el primer prototip de Fab City amb una ruta per diferents espais del Poblenou: laboratoris i coworkings relacionats amb la fabricació digital i tradicional, que obriran les seves portes i oferiran demostracions de fabricació robòtica, impressió 3D, tall làser i altres tècniques. Cada espai oferirà un mercat de productes Made in Poblenou dissenyats i fabricats digitalment i de forma tradicional en cadascun dels seus espais. La iniciativa permet conèixer com treballa el moviment maker, un fenomen que considera que tothom pot ser creatiu pensant, dissenyant i produint els seus propis objectes. Al circuit també hi participa Leka el primer restaurant Open Source realitzat amb disseny i producció per makers del Poblenou.

Espais participants:

ATTA 33 - TMDC (Tànger 33)
IAAC / Fab Lab Barcelona (Pujades 102)
Medio Design (Pallars 85 - 91)
Nodo (Almogàvers 141)
TransfoLAB BCN (Ciutat de Granada 71)
Leka (Badajoz 66)


III EDICIÓ DE L'URBAN CLUB

Espai cultural multidisciplinar en què es combina una programació variada amb actuacions de swing, concerts de música en directe, sessions de DJ's, projeccions audiovisuals, art, gastronomia i cocteleria.

Programa d'actuacions:

ULTRALOCAL DJ
PIANO BAR LIVE Y SWINGMANIACS
MIGUELITO DJ
MOVES LIVE
STORY MUSIC BOX DJS
CHEETABRAVA  LIVE
DJ NARO

Lloc: BAU. Centre Universitari del Disseny de Barcelona (C/ Badajoz, 69 Barcelona)
Horari: 19-02h
Organització: Poblenou Urban District i BAU
Direcció musical: Miguelito Superstar.
Direcció artística de l'espai: A càrrec d'alumnes d'interiorisme de la BAU.
Patrocina: San Miguel
Accés gratuït

+ informació i programació completa: www.poblenouurbandistrict.com/opennight16

#tallers #conferències #artistes #exposicions #agenda #Barcelona #Catalunya #cinema #instalacions #fires

Entrades populars