Taller intensiu de porcellana amb pasta de paper



Data inici: Dissabte, 18 febrer del 2017 de 10:00 a 14:00
Lloc: Santa Maria de Palautordera, Catalunya
Dies: 18-19 febrer 2017

El curs té una durada de 8 hores impartides en dos dies. Es vol acostar els alumnes a la tècnica del paperclay: pasta de paper incorporada a una pasta ceràmica. En el nostre cas, la pasta que s'utilitzarà és la PORCELLANA de modelar que ens ofereix unes propietats de translucidesa molt interessants quan es treballa amb parets molt primes. Farem construcció de cilindres, cubs, mitges esferes amb planxes molt primes que podrem texturitzar amb blondes, xarxes, teles, tampons...

Veurem la llibertat que ens ofereix aquesta tècnica amb la que podem enganxar en sec, coure humit... infringint les normes tradicionals de les pastes ceràmiques. D'altra banda, també es farà un sucat d'objectes orgànics tals com teles, esponges, vegetals, papers, etc... que conservaran textura i detall un cop cuits. Es treballarà en dos espais separats: un per a fer la construcció amb les planxes, modelar etc i l'altre on es sucaran els objectes que estendrem en uns cordills.

Horaris:10h - 14h

Es poden portar objectes per fer marques: fulles, teles, blondes, sopa de lletres, arròs, ... Qualsevol textura que se us acudeixi!

Materials inclosos.

Professora: Penélope Vallejo
Preu; 150€
Duraxió: 8h

Adreça: Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 
08460 Santa Maria de Palautordera, 

#tallers #escultura #ceràmica #catalunya #agenda #cursos 

Entrades populars