Trobem-nos amb...Sebastià Portell Clar | La Bressola | BarcelonaDilluns 12 de desembre de 2016, a les 19.30 hores, darrer Trobem-nos amb... de l'any 2016.

Aquesta darrera trobada la compartirem amb en Sebastià Portell Clar, qui ens parlarà del seu llibre: Antònia Vicens. Massa deutes amb les flors (Lleonard Muntaner, 2016), un llibre-entrevista sobre la vida i l'obra de l'escriptora.

Desenganya't, lector: no trobaràs en aquestes pàgines un tractat sobre la vida. Tampoc sobre literatura. Ni tan sols un fulletó que argumenti la importància de l'obra d'aquesta autora: és precisament llegint-la, que te n'adonaràs i no voldràs abandonar-la. L'obra sempre abans que res, per davant de tot. Davant la proposta d'aquest projecte, la seva resposta va ser clara: un sí i humilitat. «No sé si se'n podrà arribar a fer un llibre, de la meva vida!», i ara tu també el vius, el llegeixes, l'escrius, el tens a les mans.

Benvingut siguis, doncs, en aquesta festa de la paraula en honor de la Gran Dama de les Lletres Catalanes, que justament enguany fa setanta-cinc anys que cavalca en llibertat aquest món de lletres. Què importen l'hivern, l'estiu, la tardor, si la seva obra és sempre —color, sang, pluja— primavera? Antònia Vicens té massa deutes amb les flors. Nosaltres, el plaer d'escoltar-la.

(Extret de la contracoberta del llibre)

 
Dia: Dilluns 12 de desembre
Hora: 19.30
Lloc: Llibreria Documenta, c/.Pau Claris, 144, Bcn.

www.bressola.cat
Carrer Natura S/N 66000 – PERPINYÀ
Catalunya Nord
 
L'ASSOCIACIÓ D'AMICS DE LA BRESSOLA
www.amicsbressola.cat
tel. 93 518 18 55
 
#conferències #agenda #literatura #CatalunyaNord #Catalunya #Barcelona

Comentaris

Entrades populars