Espectacle escènic 'Sous la plage' al Bòlit de Girona



Espectacle escènic - performàtic 'Sous la plage' 


Dissabte 21 de gener de 2017, 18h.
Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar

18h Espectacle
19h Conversa amb Marc Villanueva, Gerard Valverde i Mohammad Bitari sobre el procés de creació de l'obra.

Places limitades. Entrada lliure amb reserva prèvia a info@bolit.cat

“Sous les pavés, la plage” és un dels eslògans més coneguts del maig de 1968. La cerca d’una platja sota les llambordes es va convertir, des d’aleshores, en una metàfora canònica per il·lustrar l’esperit de les revolucions europees.

L’esclat de les primaveres àrabs va tornar a posar ingènuament aquest eslògan sobre la taula, abans que aquests països entressin en guerra i les platges europees s’omplissin de cadàvers.

Interpretada pel periodista sirià-palestí Mohammad Bitari, ‘Sous la plage’ és una peça interdisciplinària, a mig camí entre el teatre documental, la composició sonora i l’anàlisi crítica del discurs.

‘Sous la plage’ reflexiona sobre la construcció del discurs europeu entorn l’anomenada “crisi” dels refugiats: un discurs que pretén definir qui és l’Altre però que, finalment, diu molt més sobre qui som nosaltres.

Coproducció internacional del Festival TNT i el Frankfurt LAB amb el suport del Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona i la Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya, a través de la Convocatòria Art Jove.

Més informació aquí
Descarrega el flyer aquí


Bòlit. Centre d'Art Contemporani. Girona
Plaça del Vi, 1
17004 Girona, Catalunya
Tel. 972 427 627
www.bolit.cat


#museus #girona #conferències #activitats #catalunya #agenda #teatre #performances

Entrades populars