'Peu a fora. Expedicions i diàspores' i 'Esser plural: Jo sóc els altres, els altres són jo' a la Fundació MiróEsser plural: Jo sóc els altres, els altres són jo
Momu i No Es
20/01 - 05/03/2017
Inauguració: 19 de gener 2017, a les 19h
Comissari: Jordi Antas

Espai 13 - Fundació Joan Miró, Barcelona
Amb el suport de Mondriaan Fund

Esser plural: Jo sóc els altres, els altres són jo reflecteix la constant recerca de calma en una societat agitada. Mitjançant un escenari de parc temàtic, l'exposició intenta donar resposta a una sèrie de preguntes sobre els temps en què vivim, les coses que anhelem, i les recompenses que esperem a canvi dels nostres esforços del dia a dia. Momu i No Es presenten una nova instal·lació que recrea un phantomscape a través d'una sèrie d'elements escultòrics, sons màntriques, suspès imatges i elements performatius, que enfonsen els visitants en un espai de sublimació i distanciament. Una reflexió sobre l'espai personal i en el cos com a camp de proves que qüestiona la condició humana en un era hiperconnectada.

+ info: www.fundaciomiro.org

#museus #inauguracions #exposicions #agenda #barcelona #catalunya

Entrades populars