àngelsFILMS. 1a sesión: 'el futuro no se puede ver'



La galeria àngels barcelona presenta un cicle de projeccions d'obres audiovisuals d'artistes contemporanis. La projecció anirà seguida d'una xerrada-amb l'artista de la peça i un interlocutor en la qual es comentarà i entendrà millor el film i els temes que el creuen. A la primera sessió veurem l'Avenir, de Claudio Zulian i després s'obrirà una conversa al costat de Eloy Fernández Porta.

La programació del cicle serà des de març a maig de 2017. Entre d'altres, al llarg d'aquests mesos comptarem amb la participació d'Eulàlia Valldosera, Jordi Blasco, Giuliana Racco, Marcelo Expósito o Lúa Coderch.

Frame de l'Avenir, 2004

Informació de la primera sessió:

L'Avenir.
2004, 22 min.
de Claudio Zulian;
en conversa amb
Eloy Fernández Porta

El futur es presenta incert a L'Avenir. En el film escoltem les veus dels habitants de Meurchin, un petit poble del nord-oest francès. La trobada amb els habitants, les seves vides i anhels, és el que ens guia en la pel·lícula. Els protagonistes exposen els seus pensaments amb una barreja d'esperança i desil·lusió. A partir d'aquest treball, inspirat per la IX tesi de la història de Walter Benjamin, se'ns convida a fixar-nos en els detalls simbòlics dels llocs ia considerar que mentre el vent del progrés ens arrossega cap al futur, creix davant nostre un cúmul de ruïnes.


Claudio Zulian (Campodarsego, Itàlia) és director de cinema, videoartista, músic i escriptor. Doctorat en Estètica, Ciència i Tecnologia de les Arts per la Universitat París Saint-Denis, ha estat fundador de l'estudi Acteon i treballa entre Espanya i França.

Eloy Fernández Porta (Barcelona) és Doctor en Humanitats per la UPF, on és professor d'Art Contemporani i Nous Àmbits Literaris. Ha publicat a Anagrama quatre assaigs, el més recent "Emociónese així", Premi Ciutat de Barcelona. Col·labora en Jot Down, A * Desk, Rockdelux i Núvol.

Ubicació: Espai 2

(*) PLACES LIMITADES. ES RECOMANA FER RESERVA PRÈVIA trucant al 934125400 o enviant un correu electrònic a: info@angelsbarcelona.com 


àngels barcelona
c. pintor fortuny, 27 / T + 34 93 412 54 00
08001 Barcelona, Spain / www.àngelsbarcelona.com

#galeries #barcelona #agenda #cinema #catalunya

Entrades populars