15/3/2017 Flow Series: Xerrada i àpat amb l'artista David Claerbout (Bèlgica) i J. J. Charlesworth



Dimecres 15 de març de 2017, a les 19:30h. | Auditori de la Fundació Antoni Tàpies

Flow Sèries: Conversa i àpat amb l'artista David Claerbout (Bèlgica) i J. J. Charlesworth


Reserves: activitats@ftapies.com
Activitat gratuïta.  

Flow sèries és un programa impulsat per la Fundació Han Nefkens i la Fundació Antoni Tàpies l'objectiu del qual és reunir diferents persones del món de l'art procedents de continents i contextos diversos. Les trobades al voltant d'un artista i les seves produccions en curs són l'objecte d'una conversa seguida d'un àpat. Tota una invitació a pensar les implicacions d'una escala global en el treball dels artistes contemporanis mentre ingerim les creacions comestibles d'artistes locals.

David Claerbout (nascut el 1969, Kortrijk, Bèlgica) és un dels artistes més innovadors i aclamats que treballen en l'àmbit de les imatges en moviment en l'actulidad, la seva obra ha a la intersecció de la fotografia, el cinema i la tecnologia digital.

Es va formar com a pintor, però es va interessar cada vegada més pel temps a través d'investigacions sobre la naturalesa de la fotografia i el cinema. Combinant el passat, el present i el futur en impressionants moments d'elasticitat temporal, les seves obres presenten profundes i commovedores contemplacions filosòfiques sobre la nostra percepció del temps i la realitat, la memòria i l'experiència, la veritat i la ficció.

Utilitzant constel·lacions de píxels, seqüències d'imatges, llum, velocitat, veu, música i so ambient, entorn d'instal·lació i les tecnologies utilitzades per transmetre aquests, les seves composicions sorprenentment sensual susciten noves maneres d'absorció perceptiva, expectatives, comprensió i memòria. La seva obra està representada en grans col·leccions públiques de tot el món. | Més informació

 
Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
08007 Barcelona


#museus #conferències #barcelona #catalunya #agenda #gratis #artistes #fotografia

Entrades populars