“Abril 2017” | Col·lectiva de pintura i escultura a la Galeria Jordi Barnadas

"Abril 2017" | Exposició col·lectiva de pintura i escultura

Del 10 al 29 d'Abril del 2017


Adolfo Bigioni

Roma, 1974. Virtuós de l'hiperrealisme molt proper al fotorealisme. Tècnica precisa i perfecte, elegants composicions de gran vivacitat cromàtica i lumínica. Ens presenta les seves obres més recents. 

Cristina Blanch

Barcelona, 1966. Persona rebel i artista inconformista, sempre investiga diferents i originals temàtiques. Aquesta temporada, crea una atmosfera enigmàtica amb les "seves" dones inspirades en personatges de contes i llegendes, submises o dominants, amb vestits de bonics i treballats estampats.

Lluis Carulla

Barcelona, 1975. Escultures de formes corbes en ferro pintat pensades per anar penjades a la paret. L'escultor cerca l'equilibri a traves de les formes i el moviment, moviment que impulsem manualment creant un diàleg de ritmes, contraposicions i ombres que ens captiva i ens hipnotitza.

Mónica Dixon

New Jersey (USA), 1971. Petites cases, aïllades enmig del misteri i la senzillesa de l'entorn. La llum que embolcalla els seus delicats horitzons i el bell i harmònic resultat plàstic de les seves obres ens transmet una sensació de benestar i calma.

Pedro García Villegas

Albacete, 1961. Presenta retrats pop de personatges famosos en collage. L'artista "pinta" les seves obres amb retalls de la revista francesa Paris Match dels 
anys 50 i 60. Aquests bocins de paper es converteixen en la seva paleta de colors, escollint el to adequat per donar forma a les faccions i les ombres, capta amb genialitat les expressions dels rostres. Dona un toc poètic a les composicions amb paraules o frases que el personatge retratat li suggereix.


galeria JORDI BARNADAS
Consell de Cent , 347
08007 BARCELONA, Catalunya
www.barnadas.com

 
HORARI   dilluns de 17 a 20h.
De dimarts a divendres de 10:30 a 13:30h. i de 17 a 20h.
Dissabtes d'11 a 14h. i de 17 a 20h.

 
#galeries #exposicions #agenda #inauguracions #artistes #pintura #catalunya #barcelona #instalacions
 

Entrades populars