Clíniques d'Es Baluard + projecte 'The Spur' + Concert OSIB a Palma




Clíniques d'Es Baluard + Projecte 'The Spur' + Cicle concerts 'Simfònica en Petit'

Properes activitats

Abril - maig 2017
 
- Oberta la convocatòria d'inscripció per a participar a la tercera edició de "Les Clíniques d'Es Baluard", el nostre programa de formació no reglada per artistes. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15 de juny. El curs  començarà el 15 de setembre de 2017 i finalitza el 28 d'abril de 2018. Durant els vuit mesos de duració, es contemplen dos encontres grupals presencials i sessions individualitzades d'anàlisi d'obra, recursos i capacitació a càrrec dels coaches Ana Laura Aláez, David Barro i Martí Manen ja siguin presencials o per skype, així com el seguiment per part dels responsables del curs, Javier Duero i Nekane Aramburu. Enguany a més amb novetats com la col·laboració amb Arts Centre (Miami) i FRAC Corse entre d'altres. Tota la informació sobre el programa així com tot allò que cal presentar per sol·licitar participar-hi es pot consultar al següent enllaç.
 
- Llançem la segona convocatòria de residencia per artistes del projecte 'The Spur' al museu. El termini de recepció de projectes finalitza el 31 de maig 2017 (inclòs). 'The Spur' és un projecte europeu de creació en xarxa amb la cooperació de 7 entitats culturals, dirigida a artistes en residencia per dur a terme treballs de recerca, investigación i processos creatius. En abril de 2017 la primera fase 'The Spur' a Es Baluard va comptar amb l'artista Pierre Pauze (Meudon, França 1990) amb el projecte Water Memory.
 
- Nou concert el diumenge 30 d'abril (12 hores) del cicle "Simfònica en Petit" a càrrec de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, que interpretaran 'Història d'un Soldat' del compositor Igor Stravinsky. Les entrades són gratuïtes i es tenen que recollir prèviament a les taquilles del museu, en horari de 10 a 20 h.

 
FUNDACIO ES BALUARD
MUSEU D'ART MODERN I CONTEMPORANI DE PALMA
Plaça Porta de Santa Catalina, 10 
BALUARD DE SANT PERE
Palma, Balears



#balears #agenda #artistes #museus #beques #patrimoni #en #ca #es #europe

Entrades populars