Finissage de l’exposició "A Sense of Wonder" de Carles Congost a Bòlit St Nicolau de Girona




Finissage de l'exposició "A Sense of Wonder"
Vermut de cloenda amb DJ Josep Xortó

Dissabte 29 d'abril de 2017, 12 h
Bòlit_StNicolau
Entrada lliure


Activitat de cloenda de l'exposició "A Sense of Wonder" de Carles Congost amb un vermut musical a càrrec de DJ Josep Xortó. Durant l'acte es presentarà el vinil, encara en fase de producció, 'Això que sona és nostre' de Josep Xortó i The Congosound, coeditat entre el Bòlit i el Centre d'Art La Panera de Lleida.

La publicació d'aquest vinil, està directament vinculada a una de les obres que es poden veure al Bòlit_StNicolau: Abans de la casa / Un biopic inestable a través del sonido Sabadell, que aborda aquest fenomen musical estretament lligat a l'italo disco (música de ball molt popular d'origen italià) i que va tenir lloc a la dècada dels vuitanta del segle passat. Malgrat la seva popularitat, el sonido Sabadell ha quedat com una nota al marge. I d'aquí la reivindicació del títol del vinil 'Això que sona és nostre', en una clara referència a la necessitat de posar en valor un estil musical que pocs analistes han tingut en consideració.

Josep Xortó és un músic i compositor barceloní que destaca per les seves múltiples facetes artístiques.  Alguns d'aquests projectes l'han portat a compartir escenari amb artistes com Sébastien Tellier, Rinôçérôse o The Memories; a actuar en festivals com Sónar i Primavera Club; a ser DJ resident durant quatre anys de les nits Plástico a la sala Sidecar o a ser un habitual en cabines com les de Teatre Principal o Barts des de les quals dóna lliçons de ball i estil quasi cada cap de setmana de les que en tindrem una bona mostra en la seva sessió al Bòlit.

Amb la col·laboració de cervesa Moska.

Més informació aquí
 
Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona
Plaça del Vi 1 17004 Girona, Catalunya
Tel. 972 427 627
www.bolit.cat


#museus #girona #catalunya #exposicions #agenda #inauguracions #artistes #música 

Entrades populars