Tot a punt pel SolidariSona Fest 2017 de Muro d'Alcoi del 8 de juliol 2017

El SolidariSona Fest 2017 tindrà lloc el 8 de juliol. Actuaran: Green Valley i Tosko; VadeBo, Funkiwis, i Atzembla; Tankats Derrumbe, Desustancia, Arreu... • Un festival solidari que vol transmetre els valors de la solidaritat i l'ajuda mútua.

El SolidariSona Fest 2017 és un festival solidari que vol transmetre els valors de la solidaritat i l'ajuda mútua. L'objectiu principal d'aquest festival i de l'associació són la recaptació de fons per ajudar a dues causes socials: una és internacional, la BDS País Valencià, i l'altra és de la localitat on es realitza el festival, que és AFA de Muro i el Comtat.

El festival tindrà lloc en Muro el dia 8 de juliol des de les 17.00 fins a les 04.00. En els caps de cartell d'àmbit nacional tenim a Green Valley i Tosko; vinguts del País Valencià són VadeBo, Funkiwis, i Atzembla i finalment de la zona de l'Alcoià i el Comptat tenim a Tankats Derrumbe, Desustancia i Arreu. Com a Dj tenim a DJ Mani. Quant a l'edat mínima d'accés, és a partir de 12 anys acompanyats d'un tutor i amb autorització a partir dels 16.

SolidariSona és una associació pensada per realitzar activitats interculturals de diferents matèries per desenvolupar i enriquir els coneixements de la gent que hi vulga participar. Aquesta associació està composta per membres joves motivades i treballadores amb ganes de promoure totes les activitats preparades i programades.

El festival d'aquest any 2017 es realitzarà en Muro, al camp del Patronat, amb el patrocini de l'Ajuntament de Muro, l'Ajuntament d'Alcoi, l'Ajuntament de Cocentaina la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat, l'Església de San Juan Bautista i Caixa Popular. També hi col·laboren RMS luz i iluminación, Feralvi Automoción, Entrades a tu Alcance, Col·lectiu Jove 12 d'Agost i Club d'Amics de la UNESCO Alcoi.

El festival no és tan sols aquest únic dia, també es realitzaran diferents activitats com són les prefestes d'autofinançament, el cicle de xerrades informatives de temàtica variada i una fireta solidària, amb animació i mercat, que es realitzarà en la localitat de Muro.

Les prefestes es realitzaran en diferents localitats de la zona de l'Alcoià i el Comptat i els grups hi que actuen venen per ajudar al festival i per autopromocionar-se. El cicle de xerrades es realitzarà al Club d'Amics de la UNESCO d'Alcoi, en la biblioteca Municipal de Cocentaina o en Muro per a informar de les causes amb les quals hi col·laborem.



#PaisValencia #concerts #cultura #solidaritat #dretshumans #dretsdelspobles #llengua #interculturalitat

Entrades populars