'Björk Digital' | L'univers musical i artístic de Björk al CCCB

«Björk Digital» proposa un viatge emocional i personal per la música i l'univers creatiu de la icònica artista islandesa. És l'única oportunitat de visitar a Espanya un entorn immersiu de realitat virtual creat per la mateixa Björk amb la col·laboració dels millors artistes visuals del moment.

A «Björk Digital» podeu submergir-vos en el particular univers musical i artístic de Björk. Un recorregut de 90 minuts de durada que us permet viure, en primera persona, una experiència sensorial, gairebé teatral, de connexió amb l'artista.  

Inspirada en la discografia de Björk i especialment en el seu darrer àlbum Vulnicura, l'experiència combina performance, cinema, instal·lació, vídeo i interacció i inclou peces audiovisuals produïdes amb l'última tecnologia de realitat virtual.

El projecte ha estat creat per Björk en col·laboració amb creadors visuals com ara Michel Gondry, Spike Jonze, Alexander McQueen, Nick Knight, Stéphane Sednaoui, o els més recents Jesse Kanda, Andrew Thomas Huang, Warren du Prees o Nick Thornton Jones, entre d'altres

La mostra arriba al CCCB després del seu pas per Tòquio, Sidney, Montreal, Reykjavík, Londres i Los Angeles i suposa una ocasió única per visitar l'exposició al nostre país.

Més informació:


#exposicions #agenda #artistes #museus #musica #cinema #barcelona #catalunya

Entrades populars