Mit Borràs a l'Addaya Centre d'Art Contemporani d'Alaró, Mallorca

MIT BORRÁS

ERGONOMIC FORMS AS PRECARIOUS MODELS OF ADAPTATION

MIT BORRÁS


Pujar dos tons el blanc de les meves dents.

Il·luminat amb Led blau arriba l'ascensor que em condueix a la darrera planta de l'edifici, la meva casa, la meva cova tova i suau. Cascades d'aigua, el so del meu IPhone avisant de l'hora, 11 a.m, en mitja hora arriba a casa el meu entrenador d'acro-ioga. Avui farem diverses postures noves mentre escoltem Brian Eno. Ell sol agafar-me pels turmells fins que junts cerquem la postura extrema d'equilibri, després xoquem els cinc.

Entro a casa i tot està en ordre, les pilotes de pilates roden cap a mi rebent-me com si fossin dos Pomeranian. El te verd té gust de gespa però em fa orinar més i millor, decideixo beure'm un litre abans que n'Andy arribi i així fer-me una ràpida cura depurativa, he d'eliminar del meu cos qualsevol resta del menjar del diumenge. Encarrego sopa vietnamita.

Blanquejar el meu anus.

He observat que l'empenya del meu peu baixa menys que el de les ballarines de Salzburg. Potser és per ser supinador o potser pronador, he de fer-me les putes proves perquè el desconeixement d'aquesta dada em fa no triar el calçat adequat. N'Andy arriba i sé que m'espera una autèntica sessió de continguda violència entre mascles que suen menta. Xoca-la Andy."

Mit Borrás presenta a Addaya del 29 de Juliol al 30 de Setembre, 2017 Ergonomic Forms as Precarious Models of Adaptation. L'exposició comptarà amb un conjunt de peces instal·latives produïdes per l'autor durant la seva residència a Addaya al juliol de 2017.

Inauguració / Dissabte dia 29 de juliol del 2017. a les 20,30h.
Exposició del 29 de juliol al 30 de setembre de 2017.

Comissària / RACHEL LAMOT

 

Addaya Centre d'Art Contemporani
C/ Alexandre Rosselló, 10
07340 Alaró, Mallorca.
Tel. 971510045
www.addaya-art.com


Horaris :
Dimarts a divendres: 17'00h-20'30h; Dissabte: 11'00h-14'00h; 17'00h-20'30h

Altres horaris: Cita prèvia 

 
#galeries #museus #balears #exposicions #agenda #fotografia #inauguracions 

Comentaris

Entrades populars