Fins el 14 gener 2018 | Retrospectiva de la fotògrafa nord-americana Susan Meiselas


Susan Meiselas. Mediacions
11 d'octubre del 2017 - 14 de gener del 2018
Fundació Antoni Tàpies

Gran retrospectiva a la Fundació Antoni Tàpies de la fotògrafa nord-americana Susan Meiselas, tot un referent del fotoperiodisme internacional i actual presidenta de l'agència Magnum. L'obra de Meiselas reconsidera l'estil fotogràfic per demostrar que cada conflicte exigeix un dispositiu diferent. Susan Meiselas apareix com una fotògrafa capaç de transitar per escales de temps i conflictes que van del que és personal a una dimensió geopolítica.

La figura de Susan Meiselas (Baltimore, 1948) s'inscriu en la història recent del fotoperiodisme. La seva cobertura de les crisis de Centreamèrica a les dècades de 1970 i 1980 la van convertir en una celebritat d'aquest gènere. No obstant això, la seva trajectòria és molt més complexa i rica.

Comissaris: Carles Guerra i Pia Viewing.

Inauguració: 10 d'octubre del 2017, a les 19h. Entrada gratuïta.

Conferència inaugural: Amb motiu de la inauguració, tindrà lloc la conferència Aprenent a mirar, a càrrec d'Eduardo Cadava, professor de la Universitat de Princeton i autor del llibre Words of Light: Theses on the Photography of History. Entrada gratuïta.

Més informació:

Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
08007 Barcelona


#conferencies #inauguracions  #Barcelona #agenda #exposicions #artistes #fotografia #catalunya #video #dretshumans #cultura

Entrades populars