15 nov. | Jornada «La fotografia com a mediació», amb la fotògrafa Susan Meiselas a Girona


Jornada «La fotografia com a mediació», amb la fotògrafa Susan Meiselas

El proper dimecres 15 de novembre del 2017 es celebrarà el seminari "La fotografia com a mediació", que s'ha organitzat conjuntament entre el projecte MINECO "Imágenes y contra-imágenes. Usos de la fotografía en las prácticas artísticas contemporáneas" i la Fundació Tàpies, en motiu de l'exposició retrospectiva "Susan Meiselas. Mediacions" que aquesta dedica a la fotògrafa nord-americana Susan Meiselas (Baltimore, 1948).

El seminari, que serà presentat per Xavier Antich, comptarà amb la participació de la pròpia Susan Meiselas, així com de l'artista síria d'origen kurd Guevara Namer i de Carles Guerra, director de la Fundació i cocomissari de l'exposició. Junts reflexionaran sobre la responsabilitat del fotoperiodisme a l'hora de cobrir diversos conflictes, i sobre com transitar en la pràctica fotogràfica des de l'escala personal a una dimensió geopoltícia.

El seminari, que tindrà lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres, compta amb la col·laboració de la Càtedra d''Art i Cultura Contemporanis de la Universitat de Girona. L'assistència és lliure i gratuïta.
 
Xavier Antich i Lluïsa Faxedas
Directors del seminari

Descarregueu-vos el programa

Càtedra d'Art i Cultura Contemporanis
Facultat de Lletres Pl. Ferrater Mora, 1
Girona, Gi 17004, Catalunya


#Girona #Catalunya #Agenda #Conferencies #Conferències #Fotografia #exposicions #artistes #escoles #educació #gratis

Entrades populars